STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

luni, 27 decembrie 2010

SARBATORI FERICITE!

Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. sa nu-si faca griji ca ii iubesc. Oricum ii iubesc pe toti! 
La multi ani! 
Pace-Iubire-Armonie si o Carca de Bani!

vineri, 10 decembrie 2010

FRANA LA IUBIRE

 
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece. 

Sa stiti voi ca de-aia il iubesc Eu pe baiatul asta, pe Eminescu. Era intelept. Iubea profund, gandea profund si vorbea frumos. L-am luat la mine de tinerel ca imi placea de el, si nu l-am lasat ca pe mosu Einstein sa ajunga la batranete si sa Ma conteste. L-am luat atunci cand era el mai destept si vedea limpede. Acum sta in sanul lui Avraam si-Mi recita poezii cu Luceferi si-mi basmeste despre Feti Frumosi cu tinerete fara batranete si viii-iata_fa-ra_de-e- moaaaa-a-a-rteeee...
  

Ah, dar altceva doream sa va spun! De-o vreme-ncoace am constatat ca toata lumea a prins-o pe-asta cu Iubirea. Si dai iubire, si da-i... si dai...! Iubire, iubire, iubire, iubire, iubire...... Nu ca nu Mi-ar placea, ca din Iubire si cu iubire v-am facut, dar mai fratilor, ia socotiti-va si voi oleaca: daca doresc sa mentin armonia pe lumea asta si pe cealalta, apoi credeti voi ca Eu nu trebuie sa echilibrez balanta? Daca voi, de buna-credinta o apasati cu iubirea pe un talger, atunci Eu, trebuie s-o tin in echilibru si imediat las sa se manifeste "ceva" pe celalalt talger.... Si va rog sa Ma credeti ca n-ati vrea sa stiti ce se intampla in alta parte a Universului, atunci cand intr-un loc, Lumina devine tot mai stralucitoare. Sau ma rog, de la caz la caz.... depinde ce iubiti pentru ca si criminalii iubesc pe cate cineva.

Ia ziceti, ce s-ar intampla daca toata ziua-buna ziua ati manca miere si numai miere? Miere, miere, miere, miere, miere.... pai nu v-ar apuca mai fratilor si surorilor intru Mine, asaaaa... ca o cufureala sentimentala? Mai ganditi si voi cu capul, nu numai cu inima, ca atunci vi se poate-ntampla, Doamne feri (va feresc nicio grija!)  si va plezneasca vreun vas de sange pe creierul inimii si sa v-alegeti cu  vreo pardalnica de comotie cerebro-cardiaca. Si sa stiti ca nu-i de la Mine si nici de la Uciga-l Toaca, ci de la prea multa iubire..

sâmbătă, 4 decembrie 2010

SASE ! - 7

Ca Unic si Atotputernic Dumnezeu, de mult Mi-am dorit si Eu un blogusor al Meu, in care sa-mi impart trairile subiective cu o mana de pamanteni alesi in modul lor - aparent aleatoriu, dar de fapt, alesi pe criterii obiective, numai de Mine stiute, ca doar n-oti chiar crede ca exista “aleatoriu” in universul acesta, amintiti-va doar de Einstein asta al vostru care bine a zis "Dumnezeu nu da cu zarul".
Fie vorba intre noi, Eu  insa dau adesea cu zarurile, mai ales cand Ma plictisesc de razboaie si alte nenorociri.
Joc table singur - mana stanga cu mana dreapta.
"Si, ma rog, Doamne, care mana castiga mai des?" va aud strigand vexati , la ideea ca-Mi alung plictisul cu astfel de nimicuri, in loc sa va ascult rugaciunile cu loteria si cu nevasta vecinului.
Pai, dragilor, sa va spun pe cinstite, la inceput castiga mai mult mana stanga, dar de vreo suta de mii de ani incoace, mai mult castiga dreapta! De fapt, si degeaba Ma intrebati de ce, ca nu stiu, procentajul de dreptaci in populatie la orice moment dat, aproximeaza cat de des castiga mana Mea dreapta la table!
De aceea si  procentajul de stangaci in populatiile umane primitive era de trei ori mai mare decat cel din populatia curenta! Tablele, bata-le vina...
Ca sa fac jocul mai interesant folosesc insa o sumedenie de zaruri la fiecare aruncare.

Dupa care normalizez suma zarurilor intr-un numar intre 2 si 12, dupa o regula foarte simpla, despre care unii dintre voi, eretici, care au luat-o razna mai rau, cred ca au de-a face cu masa a trei leptoni. Capul acestei erezii este un japonez numit Koide, care aseaza ideea cam in felul urmator: 


unde m este masa celor trei leptoni
Cum fac cu dublele este mai greu de explicat, poate alta data...
In sfarsit, treaba lui Koide, pe chestia asta o sa arda el in Iad mult si bine, insa sa nu uitam ca este japonez, si cam  intr-adevar, ciudati mai sunt si  japonezii astia de felul lor, de la natura (d'aia si iadul este populat mai mult cu japonezi si nemti...).
Acum vreo trei ani eram in Osaka si pofteam la branza telemea, ca prea imi ramasese intre dinti un gust amarnic de peste si homari.
Tare m-am bucurat cand am vazut asta:  
pe taraba unui vanzator ambulant. Dar cand m-am dat mai aproape: aiurea..., era tofu!

Asa deci cu amintirile... si fiindca veni vorba, ati observat oare ca amintirile nu le poti aseza pe caprarii, ca de exemplu, "amintiri din clasa a IV-a ", "amintiri din clasa a V-a ", s.a.m.d. ?
Si ca nici chiar in haos total nu ne stau ele in cap, asa, alandala, una peste alta? Nu, nicidecum, de fapt o amintire te duce la alta, si apoi iar la alta, dupa cat timp ai sa stai pe balcon suflandu-ti nasul, ganditor, peste populatia pietonala.
Aparent, amintirile se ordoneaza dupa mirosul existent la momentul evenimentului. Daca ti-a tras profu' de sport o palma la ora de educatie fizica si tocmai dadusera si nucii in floare, uite asa se formeaza in creierasul matale o asociatie vaga – sport - palme incasate - nuci.
Hai ca va las, ma duc sa Ma rog. Cui? Va spun Eu alta data, intre timp bagati-va mintile in cap, caci, dupa cum azi furi un ou si maine un bou, intai te nedumiresti singur despre care-i branza si care-i tofu, si ajungi la urma sa amesteci leptonii cu tablele... 


Articol de Celentano
sursa foto portal

joi, 2 decembrie 2010

Nu sunteti singuri

Asta seara pe la 9, ora Romaniei, americanii or sa descopere viata extraterestra... E drept, daca va ganditi la omuleti verzi, nu e tipul ala de viata.

Ci e vorba despre o bacterie, care in loc de fosfor functioneaza cu arsenic (ADN diferit de tot ce se cunoaste bla, bla). Au gasit-o intr-un bolovan cazut la ei in California, dar au gasit-o. (probabil vor transmite live aici)

Va spun asta din doua motive:
1. Ca sa nu va mai rugati la Mine toata ziua sa vina omuletii aia verzi, ca n-or sa vina ca la Hollywood; si
2. Ca sa radem putin de americani, pe care i-am facut mai naivi un pic si care Ma dispera cu rugaciunile de la punctul 1!

Tu daca ai fi extraterestru, ce ti-ai dori de la Mine? Ce M-ai ruga? Ce-ai vrea de la Dumnezeu daca ai fi extraterestru?