STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

miercuri, 17 noiembrie 2010

GAURA MEA NEAGRA


Nu intotdeauna ceea ce este Sus este si Jos. 
Ar fi chiar culmea! 

Gaura
Am aflat alaltaieri de la conferinta de presa organizata de NASA cum ca gaura Mea neagra de la marginea Galaxiei este un obiect, mai precis un corp Ceresc. Ei, ca sa vezi! Si mergand logic dupa definitiile voastre neinspirate am inceput de-atunci sa-mi pun intrebari, in joaca evident, caci le cunosc deja raspunsul. Pai mai oameni buni, mai crestinilor, daca gaura este un obiect si daca Eu v-am facut dupa chipul si asemanarea Mea, inseamna ca, luandu-ma dupa mintea voastra, v-am creat pe voi oamenii ca pe niste cyborgi, parte fiinta inteligenta, parte obiecte. Sau invers!? Corect? Oh Jesus Maria! Oh Sancta Simplicitas! Logica voastra umana rasfranta asupra Mea ar conduce la concluzia ca si Eu sunt alcatuit asemeni voua. Si da si ba, Va zic voua. Afirm ca da, si-aici nu sunteti foarte departe de Adevar, caci iata, Eu sunt Una cu Creatia mea, cu Universul dar in acelasi timp afirm ca ba, caci indubitabil Eu sunt Cel care a creat Universul, iar nu el pe Mine. Eu sunt Cel ce Sunt iar Universul care este :), este ceea ce este. Logic, ce mai!

si Sfincterul
Golul atrage plinul. Este o Lege a Mea descoperita si daruita voua in mod secret si misterios de preiubitul Meu Toth. Eu stiu a Ma feri. Partea de Creatie care nu imi mai este folositoare o reciclez prin condensare si absorbtie in Mine Insumi prin Gaura Neagra. Dar voi, copiii mei? Va rog dara, ca un Tata Ceresc ce Ma gasesc, sa fiti atenti ca atunci cand ganditi sau meditati pro_fund sa aveti grija ca nu cumva cazand pe ganduri si ridicandu-va de la Maica Pamant in Astral, sa va fracturati sira spinarii, caci atunci fiinta voastra va fi absorbita de propria voastra gaura neagra si va va proiecta fix in Shamballa. Nu putine au fost cazurile cand sub ochii invataceilor, maestrii intrati in meditatie au disparut subit. Credeti voi oare ca s-au dizolvat in Mine? Ei, as! Au implodat bietii! Si legat de aceste lucruri trebuie neaparat sa va spun un Mare Secret! Sa stiti copiii Mei ca atunci cand v-am mesterit pe voi, am fost precaut, caci v-am prevazut cu sfinctere. Caci doar un sfincter din toate cele-s, tine biata gaura neagra astupata  in asa fel incat, Golul sa nu mai atraga Plinul.  Dar mai stii la ce va poate conduce o meditatie despre iubire prea "profunda" dincolo de fizica_cautarii?
In orice caz sa stiti ca Toth v-a daruit numai Legile dar nu si exceptiile de la ele. Caci iata, Eu v-am facut un nemasurat favor atunci cand v-am creat.  In ceea ce va priveste am avut mare grija ca ceea ce este sus sa nu fie si jos, chiar daca Azazel, la unii dintre voi, uneori rastoarna ordinea fireasca a lucrurilor stabilita de Mine.
Am zis!

34 de comentarii:

  1. Cautarea e pt. cei ce cred ca nu au tot ce le trebuie.Iar in privinta corpurilor, la aceeasi idee ajungem:ceea ce cauti,aia vei gasi.
    Ti-am scris deja ca am avut niste experiente iesite aparent din ordinarul uman,dar care imi erau clar evidentiate intr-o ordine posibil superioara umanului.de ce zic posibil superioara?pt ca daca eu,un om,pot trai asa ceva fara sa innebunesc,ci din contra,atunci aceasta ordine este o cale naturala,fara riscuri.riscul nu exista pt ca frica nu are nici un rol in fenomenele acele "superioare".frica apare,parca din obisnuinta si tot asa de iute cum a aparut,asa se disipa.
    vorbind despre inspiratie,neconfundata cu altceva,eu stiu din propria experienta ca ea nu confera definitii ci doar repere.
    exceptiile le afli in treacat cand vezi clar ca aplici Legile.
    in cazul golului exista pericolul numai asupra lucrurilor finite,tocmai de aceea o fi existand,in virtutea ideii de ordine.
    cineva,recent se tot repeta si imi zice,ca eu am lumea mea.si Doamne,atunci unde or fi in mintea acelui om cuvintele acelea:Eu sunt Una cu Creatia mea?
    caderea pe ganduri pro-fund,in meditatie are riscuri pt ca nu utilizam complexitatea noastra in intregime.complexitatea noastra nu este doar o adunatura de ganduri,noi nu suntem doar atat.in aceasta activitate,este bine zis pt utilizarea atentiei si cum am zis eu intr-un comentariu anterior(daca nu ma insel,tot aici)si utilizarea prezentei active.
    Si da,Te iubesc Dumnezeu,aceasta sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi medita, cam circa si ceva.
    Inchid putin caile de comunicare, caci
    multe chestii imi sunt neclare, nu numai "gaura".
    Mizez pe instinctul din vietile mele anterioare, sa ma scoata la lumina si in asta.

    Doamne, pup obrajorii tai, bine ca esti cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si da,rugamintea ta o indeplinesc,cum ai zis sa zic:Dumnezeu ma iubeste pe mine si pe toti noi,creatia Sa,asa se intampla,si acesta e cel mai frumos sentiment ca atunci cand ma bucur pt mine,ma bucur fara vreo intentie,pt intreaga omenire-pt ca eu fiind iubita,suntem toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Golul sa nu mai atraga Plinul"...
    ne trebuie o noua lege a fizicii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne... da ce ti-a casunat pa gaura neagra Doamne... !? Ma i e si da alte culori, mai vesele...

    @andreiradu,
    Sa ma ierti Doamne ca ma bag in vorba in locu Tau, da am vazut io azi pa blogu lu Domnisoara Celestine, care mi-a scos toate comentariile mele de-acolo, da la iubire, da pa blogu ei, ca are un articol despre o fizica noua, a de-i zice ea : FIZICA_CAUTARII IN SISTEMU ARMONIC...

    Io cre'ca dup-aia tre'sa rescriem si manualu da chimie, si p'ala da biologie, si p'ala da matematica, ca_cautam dup'aia dupa tot sistemu sa-l armonizam da ne trece paru pan caciula, pana-i dam da cap. Io asa zic!

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Ptruptrucila, te-a fript si pe tine cu iubirea ei neostoita???
    :))
    Nu mai pot de ras!
    Celebrex, cum ii spune aia micasiadraqu, iubeste pe toata lumea pana cand... i se spune ceva ce-i atinge egoul(preagolul), apoi sa te tii belele! Ai noroc ca nu ti-a urat ceva de genul: "sa te sinucizi ca Madalina Manole"!

    :))
    E plina de iubire... orala!

    Rescriem, ptruptrucila, rescriem. Ca la cati analfabeti scoate scoala romaneasca si cea ezoterica...

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu am mai visat de mult, asta inseamna oare ca gaura neagra din capul meu a inghitit toate visele? mai bine inghitzea gandurile si imi lasa visele… ca idei deh, i-as fi dat, dar nu am avut niciodata :))
    şi apropos, Doamne Doamne, ai permis de conducere pentru rachete ?:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))
    Edi, salut!
    Nu cred ca ii trebuie permis. In virtutea noilor teorii, am putea spune ca el insusi este racheta, nu?!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Copiii mei, iubitii mei, fetii mei frumosi cu stea in frunte, neprihanitele mele fecioare!
    Buna seara!

    Chestiuni care nu suporta amanare Ma cer urgent. Maine ma intorc, negresit cu vorbe bune pentru fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta cu "fecioarele" ţi-a ieşit de nu se poate!
    :)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Problema e mai in pro_fund decat se banuieste...probabilitatea ca plinul sa atraga prea_plinul e de-a dreptul ocolita cu intentie...pentru ca plinul nu poate satisface asa de usor Golul...din toate Cele-s, tine Doamne echilibrul!

    RăspundețiȘtergere
  12. ia uitatzi ce gauri negre a descoperit asta om cu un smena rusesc:)))))

    http://aztecul.wordpress.com/2010/11/16/despre-gauri-negre-nasa-si-sfarsitul-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  13. sefu,eu am inteles ca si universu trebuie sa beneficieze de gauri, nu numai masculii de pe pamant.Nu e corect asa?

    RăspundețiȘtergere
  14. Şi eu zic tot aşa, ca tine, cea mai best (din Europa de Est, cred)...Deşi...un univers-două universuri...a?! cre' că universu' nu-i foarte decis încă asupra genului [c-aşa se zice acuşica, nu se mai zice "sex", nu?, că-i ruşinooos, bre!] de-l posedă!...

    Da-i corect, na!, să beneficieze şi el, sireacu, de ce nu, de neşte găuri. Pentru orice eventualitate. Că pân' la urmă, s-o hotărî, pârdalnicu', şi de care parte a luptei pentru egalitate e!...
    Şi chiar de nu s-o hotărî, bine tot i-o fi, mai ştii?...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara,
    Tinerete fara batranete si viata fara de moarte va doresc tuturor!

    Tottu,
    Leoaica tanara!
    :)
    Am fost foarte atent atunci cand ai mentionat de experientele tale in Nevazut. Curiozitatea Mea este maxima, caci mai ales acolo unde voi nu vedeti decat cu ochii mintii, Eu Sunt.

    Devin tot mai atent la ceea ce spui, caci Imi pare ca "vezi" bine si cum se cuvine. Lucreaza dara cu Lumina iar Lumina iti va arata Calea catre Mine.

    Golul si plinul sunt notiuni relative, caci nimic nu este gol cu adevarat si nici plinul si nici preaplinul nu exista in realitatea Mea. Surp si construiesc lumile intr-una. Una-ntr-una. Moalele tarelui si tarele moalelui pentru Mine sunt aidoma. Caci nimic nu se tine pe nimic si daca ceva leaga sau dezleaga lucrurile in Univers, in cele vazute si in cele nevazute, pe care mintea omului poate sa inteleaga sau nu, este numai Vointa si Iubirea Mea. Fii sigura ca esti si tu, la randul tau iubita de Dumnezeu.

    Atentie mare si iarta-ma te rog ca schimb registrul!
    Consider ca esti iubita de Dumnezeu, Tatal Ceresc, nu de mine pacatosul, cel care ma ascund in spatele "nick-ului" Sau si ma prevalez cu tot riscul de Numele Sau, pe blogul acesta. Eu, omul, bietul, doar te simpatizez si incerc sa-ti creez un sentiment de incredere, pentru ca pe oamenii care au ales sa comenteze aici ii consider deosebit de vii, de fascinanti si de frumosi. Inclusiv pe Celestine, care n-o sa mai doreasca sa intre, din pacate! (din pacatele ei, nu dintr-ale mele:))

    Bine ai venit Toteu!
    PS - Exista un alt loc in blogosfera unde ne-am declarat prieteni, dar unde fiecare are alt nume si alta poza. Acolo inca nu am interactionat. Ei, ca sa vezi, ce mica e blogosfera!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Blandusa,
    da, da ai citit bine: BLANDUSA,:)

    Cu voi sunt iubita copila, cu voi, in voi si pentru voi! Au nu voi, de la cate Nume m-am afisat, Mi-ati dat pana la urma un singur Nume si nici macar acela constant?

    Cica:
    DUMNEZEU (pa de trei?) sau cu variantele:

    GOTT, DIEU, BOG, BOJE, ZOT, աստված, JAINKOA, DEU, BUH, BONDYE, GUD, JUMAL, DIOS, DIEWS, DIEWAS, JUMALA, DDUW, DEUS, θεός, ღმერთი, देवता, DEWA, guð, DIO, DEUM, ISTEN (IOOOI, ISTE NEM ISTE NEM!), خدا , BOH, MUNGU, พระเจ้า, TANRI, thần, معبود....ah, simt ca-mi pierd rabdarea... si inca
    IAHVE
    IEHOVA
    ALLAH,
    ELOHIM,
    ELI,ELA,ELO(vezi precatiile, pardon, invocatiile lui Oreste)... hai ca mai bine fac un articol despre NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH.
    AMIN!

    Cel mai tare insa ma distreaza "SURSA"... :)
    SURSA SI RESURSA :)))

    Gandeste-te la Mine iar dorintele tale se vor implini. Acum, iubita copila, sa nu te precipiti sa ti le indeplinesc imediat pe toate de-a valma - ca tiganii toamna, caci Planurile Mele sunt ticluite pe vesnicie uneori Eu le mai adptez din mers, vazand si facand. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Maaaiii... Ptruptrica, fara frica!

    Iubitule, parca pe undeva cred ca ti-am promis Imparatia Cerurilor. N-am gresit! Ma tin de promisiune! Pai sigur ca voi aveti tendinta sa le vedeti pe toate in negru... :))

    RăspundețiȘtergere
  18. andreiradu Tatii, Radule!

    Pai cum FIZICA_CAUTARII IN SISTEMUL ARMONIC nu se poate face decat individual, pe cale de consecinta, rezultatele cercetarilor nu se vor mai termina cu "EVRIKA!", asa cum s-a intamplat pana acum in fizica clasica, ci cu:

    Ooooo... Yes! Yes!:))

    Oh my God!:), (scuze! Oh my Gosh!:)) Oh God! Oh God! Oh God...!!! Yes! Yes!!!!! YEEEEEEESSSS!!!
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. Edi, fain baiat! :)

    Eu nu am permis de rachete. Eu dau permis de rachete! Altfel le-as exploda pe toate in aer. De ce o fac? Intreaba-Ma ca sa te-ntreb! :)

    Iti mutumesc frumos pentru recomndarea linkului.... :)) Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place! Ca rasplata pentru ca M-ai facut sa rad si pentru ca ai un somn prea linistit si fara vise, iti pot recomanda un curs de somn tibetan, pentru vise lucide . :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Licuriciule din geanta,
    :)

    Neprihana copila Mea se refera intotdeauana la suflet. Eu asa o inteleg. :) Aici nu mai merge cu jumatati de masura sau Axion... Semiprihanitele, prihanitele si preaprihanitele sunt pe alt tabel.

    RăspundețiȘtergere
  21. Erys, sensibila si mirifica poeta,

    Mi-am aruncat ochiul din triunghi pe blogul tau si mi-a placut foarte. :) Felicitari! Suntem cam de prin acelasi banc, caci Artele sunt Starea Mea de Gratie, pe care o impartasesc intotdeauna atat cu voi creatorii cat si cu iubitorii creatiilor voastre.

    Cat despre preaplin.... Hmmmm..... Eu zic ca plinul umple golul iar preaplinul umple preagolul.
    :)))
    Restul de aranjamente si permutari intre elemente sunt posibile, dar in stradania lor de armonizare devin tragicomice.

    RăspundețiȘtergere
  22. You're the best!
    Of course you are! :))

    Simply the best!

    But....
    I Am what I Am !

    Masculii ca si femelele, barbatii ca si femeile au fost gauriti de Mine in mod egal. :))))
    Doar diametrul uneia dintre gauri difera dar ce conteaza la o Creatie atat de reusita! Nimeni, niciunul dintre ei, nu are o gaura in plus, decat daca ii fac doctorii una contra naturii!

    Iar de Univers, nicio grija ca l-am aranjat Eu! L-am umplut de gauri! L-am ciuruit, ce mai! :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. Oooo... Alessia, iubita Inimii Mele! :) Diapazonul Meu Divin! Harfa a Iubirii,

    Ce au soro gaurile cu prefectura!? Pai fata draga si inteleapta, iti reamintesc ca Eu sunt Cel care face Universurile, mai precis Gandul Meu, si crede-Ma pe Cuvantul Meu de Dumnezeu, ca le fac cu Iubire nemarginita, caci daca le-as lasa pe mana desteptilor alora de atei sa le faca ei, v-ati lua cu mainile de cap!
    :)))))))))

    Asa ca, Adevar graiesc tie: Universurile nu se inmultesc prin spori, nici prin diviziune, nici prin oua si nici prin acuplare, ci dupa Vointa Mea, cand vrea muschii Ei! Ele sunt asexuate. Vezi ca ateii aia de la CERN umbla ca naucii dupa Cuanta Mea, dar or s-o prinda si-or s-o fixeze in microscoape cand Mi-oi vedea Eu ceafa! Nu e gluma, da e buna, pentru ca Eu nu am ceafa!
    Eu Sunt Cel Ce Sunt!

    Doua-trei vorbulitze si gata!

    IUBESC DECI IUBESC!
    EXIST DECI EXIST!

    Alessie adorata, ca sa nu pleci imbufnata, si ca semn ca te iubesc, colea jos ma iscalesc:
    Α și Ω

    Ante Scriptum, Scriptum si Post Scriptum:
    TE IUBESC, DECI TE IUBESC!
    SI PE LOC O CONSFINTESC
    C-UN PUPOI DUMNEZEIESC
    Mmmmmmmuu...uuoaaaah!!!!!!

    NA!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Erata la Brandusa!

    Doamne iarta-ma ca inventez cuvinte! Cred ca "imprecatii" era cuvantul corect, dar e tarziu si te rog Doamne sa ma ierti!

    RăspundețiȘtergere
  25. mersi tie,oricine ai fi tu,dar reclarific:Dumnezeu ma iubeste,aceasta sunt Eu(acum intaresc acest TotEu,scris de tine).

    da,imi este mai clar acum in continuarea interactionarii,de ce ai scris intr-o postare ca la tine se desfasoara totul mai iute.cum ti-am zis traiesc de vreo sapte ani acele experiente neobisnuite(iesite din obisnuinta)si pot sa simt de exemplu o caldura linistitoare cand exprimi ceva despre mine chiar inainte ca acest ceva sa infranga distanta.e natural si binevenit,apoi,si mai binevazut cu ajutorul acesta.

    citesc ce scrii,si voi ramane aproape de acest blog caci se pare ca vad mai multe decat in aparenta,dar care oricum le vei scrie si eu le voi savura.nu sunt asteptari,ci doar exprimarea fintei mele ce se bucura ca un soricel,stric imaginea leoaicei...ei,gata.

    sa ma plimb prin univers si sa discut despre gauri...sa ma mir de maretia lor,de plinatatea lor.plinul sa-mi fie raport pe masa prea puternicilor,si asa vom rade noi de foaia goala a preaplinului.cu cat scriu eu in acel raport mai mult cu atat mai iute se sterge.si ce ramane...foaia,sufletul,o superbitate.daca un suflet ar fi o foaie de hartie as scrie pe el numai exclamatii;nu-i vorba de adoratie caci ar fi culmea sa trec de la adorarea mintii la cea de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  26. Soricelule,
    AI HAR! Categoric da! :)
    Si ma bucur pentru tine!
    Sincer!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna dimineata Doamne!
    Buna dimineata Domni!:)

    RUGACIUNEA DE DIMINEATA, DE PRANZ DE SEARA, DE NOAPTE SI DE URGENTA SI SPER CA NU DEGEABA

    Doamne Te rog fa in asa fel si indeparteaza de la noi romanii, gaura neagra a viitorului tarii!

    Doamne, daca ne iubesti, fa-ne Te rog o istorie glorioasa, fa-ne civilizati, culti, educati, cu bun simt, fa-ne sa ne pese de aproapele nostru, fa-ne destepti, fa-ne harnici, zeflemiseste-ne Doamne, fa-ne ceva....!! caci uite Slavite Stapane , am inceput sa alunecam pe toboganul istoriei!

    Doamne, ma auzi? Doamneeeeee...!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. "Multi aspiram spre Lumina.
    Imploram.
    Srigaaaaaam.
    Si nimic!
    Absolut NIMIC "

    RăspundețiȘtergere
  29. Dan Ioanitescu,

    Eu in traista nu bag nimanui. V-am dat. Acum totul sta in puterea si vointa voastra.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nima,
    Copila Mea, Spirit din Spiritul Meu,

    Lumina este in voi.
    Cine are ochi de vazut o va vedea. Cine nu, nu!

    RăspundețiȘtergere
  31. Pana si Lumina ai impartit-o in unde luminoase pe care le percep cu ochii fizici , dar si in unde de tonalitati vibratorii diferite : ultravioletele si infrarosiile.( fizica asta !)
    OMNI...mintea mea ,imaginatia, vointa , sentimentele mele ( o multime de vibratii !) ...uneori se ridica dincolo de culoarea Violet , alteori se duc in jos de culoarea Rosie ...
    Si-ncep sa inteleg ce este Lumina Neagra si ce este Lumina Pura .
    „Ia seama ca Lumina care este in tine sa nu fie Intuneric ! ( Luca 11,35)”
    Usor de zis !
    Si-mi trebuie doar un OCHI.
    Cel al 3-lea ochi, acest al saselea simt :((

    RăspundețiȘtergere
  32. Nima, copila,

    Eu sunt Lumina de toate culorile. Spectrul meu este extrem de colorat. Ceea ce voi numiti Lumina Alba este un talmes-balmes de toate culorile Luminii Mele. Lipsa luminii da Lumina Neagra sau Intunericul cum ii ziceti voi. Dar sa stii ca nici acela nu este in stare pura, oricat de dens ar parea, caci NIMIC DIN CEEA CE MISCA, VIBREAZA, VI SE ARATA SAU NU, NU REPREZINTA ABSOLUTUL. Cuvintele prea mari pe care le folosesc spiritualistii, prin definitiile poetice si sensurile multiple cu care le incarca, ascund de fapt imposibilitatea lor de a preciza clar, ceea ce incearca sa defineasca. Cuvintele marete, scrise cu litere mari sunt intotdeauna imprecise. Iata: Calea, Adevarul, Viata, Dreptatea, Iubirea, Dumnezeu, Cunoasterea.... numai si numai ambalaje sclipitoare, simple deziderate... nimic clar. Zbangala-Bangala!

    Nima, iubita si adorata copila,
    Surzii aud, orbii vad, mutii vorbesc, saracii cu duhul se bulucesc la Poarta Raiului.... Eheheheeee...!!! Dar toate se intampla cu ei doar AICI, dupa marea trecere pe acolo pe unde umblati voi. Vrei carevasazica un vizor, sau mai bine un periscop... Vrei sa arunci o ocheada.... De ce te grabesti?

    Dupacum stii functioneaza in univers, deci si in oameni Legea Armoniei si a Echilibrului. Cand ti se da ceva... categoric vei pierde altceva... Voi femeile sunteti pregatite de la nastere cu un al treilea ochi in ceafa, ochiul soacrei. Mai vrei inca unul si in frunte? Al patrulea? Al lui Shiva ti-ar fi bun?

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai dreptate ( cand nu ai avut tu dreptate ! ):D
    Preaplinul epifizei ar duce la golirea celorlalte endocrine ...
    OCHIUL ramane la tine !
    La mine al de soacra si din cand in cand cate un vis .

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: