STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

joi, 14 iulie 2011

BABILONUL SLAVEI MELE

Va propun un canon de gospel. Nu, nu va canonizez si nici canoane nu va dau, ci doar va propun un simplu exercitiu distractiv de canon muzical. Dati rogu-va clic pe primul videoclip, si cu ochii pe counter, lasati sa treaca 50 de secunde timp in care, cu mouse-ul deja pregatit pe startul celui de-al doilea videoclip, clicaiti in a cincizecea secunda. Desi  vor porni in timpi diferiti dupa cum este si normal, dupa cateva secunde vocile cantaretilor vor intra intr-un soi de  consonanta iar dupa aceea canonul se va inversa. Mai departe..... mai departe veti descoperi singuri.  Auditie placuta, dragii mei copii!Daca polifonia babilonica nu v-a satisfacut si din canon muzical vi s-a parut ca s-a transformat in altfel de canon, va rog sa ascultati pe rand acest cantec inchinat Slavei Mele, caci fiecare grup este compus din virtuoazi. Iar fiecare in parte este o bijuterie muzicala desi se vede clar ca nu respecta partitura, daca o exista vreuna.

9 comentarii:

 1. cum le impletesti tu Doamne :)

  mi-a placut cum cimpoiul a sustinut vocile fetelor pentru ca apoi baietii sa intre in forta...
  stiu ca stii ca mi s-a pus un nod in gat....

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunata Mea copila, Pandhora,:)

  Cantecul "Amazing Grace" a fost cantat de catre majoritatea cantaretilor celebri. Si am avut rabdarea intr-o noapte sa-i ascult pe fiecare. Atunci am constat ca fiecare il canta dupa cum i se arata lui si de cele mai multe or in stilul lor muzical personal. Asa ca acest camtec a ajuns varza. Nana Mouskouri si Celine Dion se apropie de original, daca bineinteles a existat vreunul.
  Sincer? Empatizez. Si mie mi s-au pus noduri in gat. :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 4. MARITE...corzile-s la tine!
  Noi...cutie de rezonanta :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Preaminunata Mea Chira,

  Eu sunt Compozitorul, Eu si Dirijorul... iar voi Marea Mea Orchestra. Voi sunteti Cantaretii, voi Instrumentistii, voi Instrumentele Mele. Da, da, voi, minunatilor copii ai Mei.

  Tu Chira, scumpa si nepretuita Mea copila esti Vioara Intai.
  :)

  RăspundețiȘtergere
 6. MARITE...cineva a pus o vorba-buna in Fata Ta :)
  De fel mi-s cam natanga :D

  Acum chiar ma gandesc sa dau "ki"-ul pe "chi"

  RăspundețiȘtergere
 7. ki ra,
  preaminunata si daruita cu har copila a Mea, nu te pripi sa te smeresti!
  :)
  Stai rogu-te sa vezi!
  :)

  CHI-KI-QI e-un chichirez,
  Lumina din LUMINA cu care Eu creez;
  Pe RA lumina l-am facut sa-ti dea,
  Ca tu sa "vezi" Lucrarea Mea.

  Pe KI sub pleoape ti l-am pus,
  Pe RA pe gene l-am adus,
  Iar intunericul ti l-am lasat
  S-alegi intre virtute si pacat.

  Doua lumini: KI-RA, te definesc.
  De-i KI sau CHI, Eu socotesc
  Ca nu conteaza cum ii zici,
  Mai important e cum l-aplici.

  Pai nu?
  :))

  RăspundețiȘtergere
 8. RA-CHI-ul insa draga Mea
  E pentru drojdieri, s-al bea

  RăspundețiȘtergere
 9. Chestia cu rachiul a fost doar un biet joc de cuvinte, pe care n-am dorit sa-l ratez. Te rog frumos sa nu-i dai alta interpretare... :)
  Bine?

  RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: