STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

luni, 27 februarie 2012

INDUMNEZEIREA©


Ca sta scris :
Geneza 1:26  Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”

Geneza 2:7  Domnul Dumnezeu l-a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.

Asadar omul este compus, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, care este o trinitate compusa din Tatal, Fiul si Sfantul Duh, iar omul doar o dualitate compusa dintr-un trup si un suflet.
Da, dar Duhul Sfant nu este singurul duh al lui Dumnezeu, caci el ori este facut din sapte duhuri, ori se mai afla in asociere cu altele sase, caci ele cu toatele sunt sapte. Ioan Teologul ne-o spune in Apocalipsa, caci el a ajuns in fata tronului lui Dumnezeu unde a numarat sapte faclii , "care sunt cele sapte duhuri ale lui Dumnezeu”.
Da, dar omul dupa cum bine se stie este compus nu numai din trup si suflet, ca ar fi mult prea simplu, ci din trup, suflet si duh (spirit), adica el este o dualitate, care dualitate tot un fel de trinitate este, dar nu ca aceea a lui Dumnezeu, ci o trinitate altfel, caci daca Dumnezeu ca trinitate nu are doar un singur Duh, ci sapte,  omul in trinitatea lui este chiar cvadruplu: trup, suflet, duh sau dupa caz, spirit si minte. Si chiar daca nu mai e nici dualitate si nici trinitate, ci cvadruplitate, si chiar daca nu are decat un singur duh fata de Dumnezeu care are sapte, in schimb el, omul, are sapte corpuri care sunt: corpul fizic in care sta trupul, corpul eteric in care stau codurile, programele şi instrucţiunile vieţii omului, corpul astral in care sta inima cu iubirea si alte sentimente iar in inima sta sufletul, corpul budic in care sta sufletul desi el sta in inima care sta in corpul astral, corpul mental in care sta mintea sau intelectul care de fapt stau in creier atunci cand nu stau in inima, corpul cauzal in care sta intelepciunea, inteligenta si gandirea, care desigur ca, chiar daca au legatura cu mintea, ele vezi bine ca nu au nicio legatura cu mintea sau intelectul, din moment ce mintea sta in corpul mental si mai este si daunatoare la indumnezeire, si ultimul dar nu cel de pe urma, corpul atmic in care sta duhul la crestini si spiritul la catolici si spiritualistici.
Da, dar omul care desi este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu are din pacate doar o parte divina, care este Sinele, care de fapt este Sinele Superior sau Sinele Suprem si care de fapt este Inconstientul, dar care  nici acela nu este singur, ci doi, adica Sinele si Umbra. Asadar, dincolo de partea divina pozitiva si negativa, omul mai are si o parte umana care este Sinele fals sau Egoul, si il mai are si pe Kundalini care tot al naturii umane parte este dar care nu este totuna cu Sinele, caci el este activator de chakre si energii.
Da dar nici Egoul, cel care ne-ncurca mereu si pe care trebuie sa-l distrugem ca sa ajungem inapoi la Dumnezeu, iata ca nici el nu este de capul lui, caci mai are si un Supra Eu care este Constiinta si care nu trebuie confundata cu nici Constienta, care este stare absoluta de iluminare si nici cu Constientul care este parte a mintii umane.


Si-acum va intreb: vreti sa va indumnezeiti? Daca da, ei bine atunci stati de-a busilea in pozitie de rugaciune sau in lotus in pozitie de meditatie, postiti, rugati-va si meditati si uitati complet ca sunteti facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu - care va iubeste -, si aruncati de la voi tot ce a pus El in voi cu exceptia Spiritului si concentrati-va doar pe Spirit daca sunteti budisti, catolici sau spiritualistici, sau doar pe Duh daca sunteti ortodocsi. Deindata ce va veti ilumina, primind Lumina Lui dinauntrul vostru sau coborata cu harzobul din Cer, nu conteaza, si veti proba starea de Constienta, nu fiti tocmai convinsi ca sunteti Dumnezeu caci deveniti diagnosticabili, ci multumiti-va pentru moment cu pozitia de acarieni ai Lui. Oricum la Dumnezeu nu ai cum sa ajungi, caci pana la Dumnezeu te mananca sfintii.



Ma bucur sincer ca ati inteles cum e cu indumnezeirea. Hai acum cu trezirea! Hai si cu saltul cuantic!

Sursa foto: tablou de Michael Parkes

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    ZeuMan, te salut!
    Toate miturile, povestile, legendele etc se bazeaza cam pe acelasi scenariu: niste prapaditi si niste shmecheri!
    :)
    Un martisor si pentru tine, avand in vedere ca se speculeaza genul tau: ba femeie, ba barbat, ba asexuat... ba deasupra tuturor, ba inauntrul tuturor...
    :)
    martisor

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Mi-e dor de voi!
      Si nu, nu am sucombat inca mai functionez!
      Dar sunt cam defect...
      :)))))

      Ștergere
  4. Imi pare rau , Doamne ! Repune-te in functiune la capacitate maxima ca fara tine ...nu mai avem nici un curaj ...si anul asta vreau sa mergem la cateva partide de pescuit impreuna ! In jur de 1 iunie este optim ...il lovim din toate directiile ! O sa ploua de jos ...am surse sigure ! :) ))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Gata sefu! Mergem la peste!
    Si dupa ce batem palma cu el si ne-ntelegem la pret mergem si la curve!
    :))))))))))))))))))

    PS Chiar vreau sa mergem sa pescuim. Ti-a iesit nu un porumbel din gura, ci un pestisor de aur!
    Poate ca mai vor si alti virtuali!?

    RăspundețiȘtergere
  6. OK . Ma bucur ca-Ti surade ideea . Eu mai stiu cativa baieti , unii chiar profesionisti . Eu sunt la categoria amatori , recunosc ! Facem o gasca mare si facem o bataie dinspre larg spre mal. Sa vezi ce senzatie ai cand iti trece printre "planetare"...:) )))))

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: