STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

marți, 20 martie 2012

CIORDEALA DE ÎNGERI©


FURTUL DE ÎNGERI
- Inculpat Egregor Egregorovici, vă recunoaşteţi fapta?
- Da domnule Judecător Divin şi onorată Înaltă Instanţă Divină, recunosc, sunt clarvinovat. Am greşit grav şi nu-mi pot ierta faptul că după ce l-am îmbătat pe egregorul reclamantului şi am furat cei 300 de îngeri pe care i-am pus-înfipt în acele din caseta cu insectarul care s-a găsit asupra mea, în loc să o şterg imediat de-acolo, am dat pe gât jumătatea de de sticlă de trăscău ‘’ Adio mamă’’ care rămăsese nebăută şi am adormit lângă paznic. Aceasta a fost greşeala mea pe care o recunosc şi mi-o asum.
- Îngerii au opus rezistenţă?
- Ce rezistenţă să mai opună
domnule Judecător Divin şi onorată Înaltă Instanţă Divină că erau beţi morţi. I-am îmbătat cu muzică de meditaţie. Mniezău mi-e martor că i-am adunat de pe jos ca pe nişte găini. Şi eu nu sunt hoţ găinar să ştiţi, sunt fur îngerar calificat şi anghelolog pe deasupra!
- Cum? Aţi îndrăznit să comiteţi această faptă reprobabilă, această găinărie, sau îngerărie cum o numiţi dumneavoastră, chiar cu însuşi Dumnezeu Tatăl de faţă?
- Da domnule Judecător Divin, da.
- Şi nu v-a fost teamă de Pronia Lui Cerească?
- Nu,
domnule Judecător Divin! Si să mă ierte onorata Înaltă Instanţă Divină, iaca nu m-am temut nicio clipă, pentru că chiar dacă El, fie-i Numele veşnic lăudat, era de faţă, oricum nu vedea nimic din ceea ce făceam eu acolo, fiindcă stătea cu spatele. Una la mână! Şi a doua la mâna, a VII-a poruncă din Decalog, cea cu “Să nu furi”  a fost dată de El pentru oameni, iar nu pentru amărâţii de egregori.
- Inculpat Egregor Egregorovici îl cunoşteaţi pe reclamant?
- Da domnule Judecător Divin, îl cunoşteam.
- În ce împrejurare l-aţi cunoscut pe reclamant.
- La un meci de fotbal, atunci când i-a cerut şefului galeriei să-i dea şi lui un fular că-i era frig la gât. Eu sunt egregorul general al galeriei de fotbal şi am clarvăzut când l-a trecut pe lista susţinătorilor clubului şi l-a pus să semneze de primire. Şi l-am şi clarauzit când a zis că daaaaa... că el ţine cu echipa, că ce dacă e de divizia J şi că-i o strânsură de barbugii, şuţi şi aurolaci, că lui îi place şi-aşa, că e băiat de cartier, mă rog, dacă mahalaua aia infectă unde trăieşte el se poate numi cartier. Şi-atunci am devenit cel de-al doilea egregor important al lui, dar oricum mai are câţiva, unul fiind comun chiar cu al coţohârlei de proprietăreasă care i-a închiriat magazia de lângă latrina din curte şi al clienţilor ei care o vizitează şi cu care joacă lapte gros, până le vine lor rândul la aparat.
- Dar ce anume v-a îndemnat să-i furaţi din îngeri, că după grămada de îngeri pe care o cară după el se pare că e un om bun?
- Păi tocmai aici e şpilu domnule Judecător Divin, că e prea bun! Egregorii personali ai celorlalţi fani ai clubului de fotbal au început să mârâie că vezi Doamne că stăpânii lor sunt nemulţumiţi, că “ia uite domne, asta se crede un sfânt, că el nu vine niciodată cu noi la băutură şi la curve şi nici măcar la furat nu vine, că stă toată ziua-n pardon cur şi cu căştile-n urechi şi meditează, că l-am mai văzut noi şi lunea ieşind tiptil de la biserică de la maslu şi că adică ce, se dă el mai dăştept ca noi?” şi pân’la urmă concluzia lor finală a fost că musai tre’să-i fac eu lui ceva, nu-i interesează ce, numai să-l dau pe brazdă.
............................................................................................................................................
- Inculpat Egregor Egregorovici credeţi că fapta dumneavoastră nu este gravă? Ştiţi sau bănuiţi măcar, la ce valoare se cifrează paguba pe care i-aţi produs-o reclamantului cu furtul celor 300 de îngeri?
- Da ştiu. La aproape 15 - 16.000 de euro. E circa 100 de euro perechea la orice iniţiere. Marci banu şi maestru îţi dă perechea de îngeri. E adevărat că unele perechi sunt mai scumpe, că acu’ depinde-n în ce vrei să te iniţiezi şi cât de hămesit e maestrul tău, dar cam pe-acolo se-nvârte cifra. Oricum, chestiunea finaciară nu m-a interesat, pentru că eu ca egregor nu am ce face cu banii. Iar cu 15.000 de euro ca om, nu poţi măcar să-ţi cumperi o maşină mai bună sau să-ţi iei de nevastă o iubirică mai spălată, că astea de-acum, dacă n-ai măcar 50.000 de para în cont, nici nu se uită la tine. Şi oricum aţi recuperat toţi îngerii....
- Nu inculpat Egregor Egregorovici, nu! Cifra exactă a pagubei pe care i-aţi provocat-o reclamantului este de 33.438,73 de euro pentru că, pe lângă costurile imediate ale îngerilor mai intră si cheltuielilie cu şedinţele cu destupatul, curăţatul şi astupatul chakrelor reclamantului, mai intră şi preţul conferinţelor, workshopurilor, cărţilor şi DVD-urilor băgate pe gât de maeştri precum şi sfeştaniile, pietrele, cruciuliţele, acatistele, dispozitivele orgonice şi icoanele care pentru unii sunt obligatorii, plus bineînţeles, notele de plată de la cârciumile şi cluburile pe unde l-au târât diverşii maeştri. Ca să nu mai vorbim de faptul că i-aţi creat reclamantului un prejudiciu uriaş la evoluţia personală. Şi asta ca să ce? Să se-nfunde în mocirlă cu derbedeii ăia de fani ai tăi... pardon, ai dumneavoastră!
- Cu tot respectul domnule Judecător Divin, dar vă aflaţi într-o eroare de judecată. Se vede treaba că vă lipsesc nişte informaţii.
- Să nu-ti permiţi să sfidezi onor Înalta Instanţă Divină că dracu’ te ia!
- Aici sunt mărite domnule Judecător Divin!  Gata şefu’, să-l umflu?
- Guuuu-rrrrra! Gura! Ţine-ţi gura Belfegor, că te trimit la munca de jos!
- Aşa deci, inculpat Egregor Egregorovici, carevasăzică sunt prost informat! Şi care ar fi mă rog informaţia care îmi lipseşte?
- Păi s-avem iertare domnule Judecător Divin şi onorată Înaltă Instanţă Divină, dar ce-am furat eu acolo sunt nişte prăpădiţi de îngeraşi de mâna a doua sau a treia, reciclaţi şi răsreciclaţi, vortexturaţi vai steaua lor şi folosiţi de generaţii ca praf în ochi pentru cei care vor să evolueze şi să se înalţe spiritual în capul lor. Nu v-a picat dumneavoastră în mână niciodată fotodigigrame cu îngeriţe blonde sumar îmbrăcate miştoace de-ţi cade basca şi cu îngeri playboy cu muşchi şvarţănegărieni? Ai? Cinstit acum, păi se compară? Păi crede vreun fraier de iluminand că vine arhanghelul Gabriel când îl cheamă troglodiţii de îngeraşi sau când suspină sau geme-n somn câte-o iubirică de îngeriţă!? Şi-apoi ştiţi dumneavoastră căţi flintici de-ăştia de îngeri îţi trebuie ca să te iluminezi? Un milion cel puţin, domnule judecător, un milion! Ce-s 300 de îngeri de-ăştia de care am şterpelit eu faţă de cantitatea de îngeri care te ajută la îndumnezeire. Asta ca să nu mai aduc în discuţie şi calitatea lor. Aşa că după părerea mea, pot să spun că aproape n-am furat nimic.
- De unde aveţi informaţiile acestea atât de precise?
- De la egregorul polimaestrului Muşceleanu... poate aţi auzit de el. Muşceleanu acesta este un adevărat fenomen enisic. Deşi îngerii mdeh, ca îngerii, se mai zbenguie, se mai hârjonesc şi nu stau întotdeauna locului „cuminţi ca nişte îngeri”, ei bine polimaestrul a reuşit să numere cu precizie aritmetică, trei miliarde de îngeri care pogoară odată la orice canonizare.

Sursa foto: Michael Parkes
Va urma

10 comentarii:

  1. Maeştrii fură lumină, apiranţii fură curent şi
    ... egregorii fură îngeri.
    Un univers de hoţi, dom'le, ce să mai...
    Dar numai dacă pui accentul astfel încât "fură" să vină de la a fura, nu de la a fi.
    Că altfel, se înţelege că maeştrii au fost lumină, aspiranţii au fost curent şi egregorii au fost îngeri.
    :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mniezăule, ce mai mi-a plăcut! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Brava maestre Divin , am inceput sa-i dau de fir ...dar si de gust .A inceput sa mi se-nvarte rotita aceea care statea puturoasa intr-un ungher plin de panze de paianjen ...nemiscata , neunsa , nerotita de mult. Frumos rau . Astept cu nerabdare sa vad ce mai urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare....mai in gluma mai in serios ai ajuns unde trebuia cu articolul...acu seaua e batuta numa calul sa priceapa:)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar Musceleanu asta e un adevarat fenomen:))) a numarat el fix 3 miliarde:)))) tareeee...oare dragonashi cate miliarde or fi? ...legiuni de ingeri?....ca strajeri sunt numa cativa:)))))
    De stiut stiu sigur(bag mana in foc) ca are cateva duzini de stoluri la mansarda:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    ManZeu, te salut!
    Esti foarte ocupat in aceasta perioada, cred. Nu te mai retin.
    Da-ne de veste cand te mai eliberezi din goana prezentei la fel de fel de procesiuni!
    :)

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: