STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

joi, 2 decembrie 2010

Nu sunteti singuri

Asta seara pe la 9, ora Romaniei, americanii or sa descopere viata extraterestra... E drept, daca va ganditi la omuleti verzi, nu e tipul ala de viata.

Ci e vorba despre o bacterie, care in loc de fosfor functioneaza cu arsenic (ADN diferit de tot ce se cunoaste bla, bla). Au gasit-o intr-un bolovan cazut la ei in California, dar au gasit-o. (probabil vor transmite live aici)

Va spun asta din doua motive:
1. Ca sa nu va mai rugati la Mine toata ziua sa vina omuletii aia verzi, ca n-or sa vina ca la Hollywood; si
2. Ca sa radem putin de americani, pe care i-am facut mai naivi un pic si care Ma dispera cu rugaciunile de la punctul 1!

Tu daca ai fi extraterestru, ce ti-ai dori de la Mine? Ce M-ai ruga? Ce-ai vrea de la Dumnezeu daca ai fi extraterestru?

21 de comentarii:

  1. Uite eu te rog sa fi dragutz şi sa le arunci americanilor cativa sateletzi ruseşti ın cap, pentru ca eu sunt sigur ca are aface chestia asta şi tine draga doamne-doamne:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm... Pai se descurca si singuri la aruncat unii in altii, cu sateliti sau nu. Nu M-as complica sa intervin

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    eu te-as ruga sa ma faci terestru!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    pentru ca-mi place sa fiu terestru!

    Cum tie ti s-au plasmuit fel de fel de imagini... unele-mi plac, altele nu; asa li s-au plasmuit si extraterestrilor! Nu-mi plac deloc. Astfel incat aleg sa fiu terestru!
    Nici macar Dumnezeu nu as vrea sa fiu, si nici in raiul conceput de oamenii primitivi nu as vrea sa ajung... pentru ca m-as gandi la cei ce sunt in cealalta parte (antonimul raiului), bucuria mea nu ar fi bucurie, iar despre fericire nici nu ar mai fi vorba, gandind ca si lumea de sus, functioneaza ca si cea de jos!

    RăspundețiȘtergere
  5. @andreiradu
    E bine si terestru; dar de unde ai sti ca exista "terestru"?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne! Doamneeeee...!

    Daca as fi extraterestru - sa stii ca daca tzopai, pentru cateva clipe, atat numai cat talpile mele s-ar dezlipi de Pamant si as sta in aer, as putea afirma fara sa gresesc ca sunt deja extra- terestru - ei bine Doamne, daca as fi de-adevaratelea unul dintre ei si as avea oareshce bucurii la Pamant, c-or fi minereuri, c-or fi metale sau gaze rare, c-o fi fo codana, ei bine Doamne, atunci te-as ruga sa-i prostesti si sa mi-i dai mie pe mana, ca sa ajung la ce ma intereseaza. Ca tehnologia lor Doamne nu ma intereseaza, din moment ce eu sunt cel care am ajuns pana la ei, iar nu ei m-au descoperit si au venit la mine.

    Prosteste-i Doamne ca sa-i pot prosti si eu. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    pai atunci de unde as sti sa-ti cer ceva, daca tartacutza mea ar fi goala?!
    :)))
    Sau luam in considerare ipoteza ca sunt precum un bebelus "tabula rasa"?! Daca este asa... pai atunci as avea nevoie doar de mama!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm... presupun că depinde de natura existenței pe care o cunoștea extraterestrul, dinainte de a veni aici. Din câte bag de seamă existența Ta, Doamne, este pretutindeni cognoscibilă, atât pentru tereștri cât și pentru extraterești, cât și pentru a-tereștri, în variile forme de manifestare pe care le-ar putea crea și cunoaște fiecare... în linii mari și aproximative.

    Acum, de dragul conversației, de-aș fi extraterestru (aș fi unul bun și pașnic) Te-aș ruga, pentru Pământ, să îi ajuți să se privească lung și să înțeleagă de unde vin, unde sunt și încotro se îndreaptă.
    Cam atât. Restul se împlinește de la sine.

    Numai bine, Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dan Ioanitescu,
    Fiule,

    Mai fraieri decat sunt nu am cum sa-i fac. Le-am dat, dar nu le-am bagat in traista iar ei au ramas cu traista goala si cu ochii in soare.

    Chiar, de ce s-or fi rugand la Mine cu fata la rasarit? Eu nu sunt Osiris-Ra...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andrei, Radu, copiii mei,:)

    Hai sa jucam jocul tau si sa presupunem ipoteza ta corecta. In aceste conditii tartacutza ta in aparenta poate fi goala, dar in esenta nu. Caci ata, am pus in mintea fiecaruia Cuvantul Meu. Tu iubite copile esti un fel de clona a Mea, daca pot sa Ma exprim asa - si uite ca pot. Esti chipul si asemanarea Mea. Au crezi tu vreo clipa ca Mintea Mea, adica Eu, poate fi vreodata "tabula rasa"? Crezi tu oare ca Geneza a iesit din vidul mintii Mele, ca a fost un joc al Hazardului, ca Eu Insumi sunt as putea fi o rezultata a Hazardului? Eu nu sunt nici creat si nici evoluat. Eu sunt in tot ce misca, si fie vorba-ntre-noi, din punct de vedere energie, cam toate misca.

    Eu Sunt Cel ce Sunt.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Iubite fiu, Andrei Stanga,

    Asa e! Existenta Mea poate fi cunoscuta, esenta insa ba.

    Oamenii dreptcredinciosi nu trebuie neaparat sa-si raspunda la cele trei intrebari fundamentale, caci raspunsurile le gasesc gata dumicate doar citind in Sfintele Scripturi. Iata-le:
    -Sunt facuti de catre Mine, deci vin din Gandul Meu,
    -Se afla acolo unde merita, caci nu au ascultat de vorbele Mele si au gustat din fructele pomului cunoasterii binelui si a raului,
    - se duce fiecare, dupa faptele lui, mai aproape de Mine - adica in Rai, sau mai departe de mine - adica in Iad. Ce isi inchipuie ei ca ii asteapta acolo, sunt doar scorneli. Vor muri si vor vedea! :))))

    Dar, ateii, cei care nu-mi recunosc existenta, eeei.... in aceste conditii pentru ei raspunsuri limpezi nu exista. Ca sa afle totusi ce-i framanta ar trebui sa-Mi inteleaga esenta iar ca sa ajunga pana acolo este musai sa-Mi accepte existenta.

    Cu mintea dupa cuante si cu sufletu-n rai... :)))) nu se poate.

    Eeeei... e atat de simplu....!!! Nu au decat sa se uite cu atentie inlauntrul lor, sa se abandoneze lor insile, sa-si asculte inima si Ma vor gasi pe Mine... Cu telescoapele si cu microscoapele nu sunt de gasit.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne!?
    Doamne, pupa-Ti-as poala Ta!

    Daca io as fi extraterestru d'ala bun, Ti-as cere Tie Doamne, sa scoti prostiile din capu oamenilor ca sa am si io o conversatie cu ei. Macar cu aia cu care n-am reusit pana acuma.

    RăspundețiȘtergere
  13. Exact ce-mi doresc si acum, ca pamanteana..sic..sunt multumita asa, ca-ti pot cere si tu-mi daruiesti !
    Sunt irezistibila in rugaminti, nu-i asa ?!

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta-i de belea:
    "Cu mintea dupa cuante si cu sufletu-n rai... nu se poate."
    De un' le scoţi, că mă omoriiiii!
    :)))))))))))
    Stai să vezi când s-o schimba plantonu' şi ăştia de-s acu' tereştri vor deveni extratereştri, iar intratereştri vor trece la tereştri şi extratereştri se duc tocmai la fundu' pământului, ce tristeţe o să fie!
    Că gaşca veselă de aici o să fâlfâie prin spaţiu şi încruntaţii ăia pe bază de arsenic la ADN o să se târâie pe sol...
    Pfiuuuu, e mai ceva ca în bacul acela cu rândul unu pălmuieşte rândul doi!
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Copiii Mei, frumosii Mei,
    Trebuie sa va marturisec ceva. Eu sunt Mos Nicolaie si tot Eu Mos Craciun. Mie imi plac copiii. Pai cum sa nu va ascult dorintele.

    @Ptruptrucishka,

    Mai baiete,
    Daca ai fi extraterestru ti-ai pierde tot hazul tau de ptruptrucitor. Si cam ce-ai vrea tu sa discuti cu ei, hm? Lasa ca i-am facut bine pe oameni asa cum i-am facut. Au ce sa discute ei cu extraterestrii. Despre semanaturi, despre moda, despre politica.... despre cuante, despre Mine. :))))Sunt destule subiecte.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Blandusa,
    Copila poeta,

    Esti, ce sa zic, irezistibila. O sa pogor Sfantul Meu Duh asupra ta ca sa-ti faca o tzara de curte. El are experienta cu fecioarele.
    :)))
    Sau sa-ti trimit un Zburator?
    Rugamintile tale sunt porunci pentru Mine. Cere si ti se va da.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Blue Freedom,
    Misterioasa doamna si copila,

    Doamna eu nu le scot, ci doar le exprim. :))
    De astazi situatia ta din albastra a devenit roz-aurie, cu irizatii de violet. M-am inteles cu Saint-Germain. Si nici libertatea ta de azi inainte, nu mai este albastra. Este aurie. Am hotarat. De astazi, 4 decembrie, 2010, orele 14,22 esti rebotezata de Mine si intru Mine. Iti dau sa alegi intre patru variante: Golden Freedom, Golden Eve, Golden FireFly sau Licuriciul de Aur. Mie personal imi place numele romanesc.

    Zici ca se schimba locul da ramane cercul? Nu, iubita Licurici de Aur, totul este in spirala, nu e ca la rotatia cadrelor.... in care femeile frumoase sunt inlocuite cu femeile cadre de frumoase... :)) Daca Ma supar si sper din toata inima sa n-o fac, pe toti terestrii ii bag in pamant si o iau de l-a-nceput cu Creatia si-am sa fac unii mai destepti, cu dousprezece spire la ADN, care sa traiasca in Pace, Iubire si Armonie. Si le dau si cate-o carca de bani.

    Cat despre astialalti... pe-astia, pe intraterestrii si pe extraterestrii nu i-am invitat Eu sa se joace cu Creatia Mea, desi recunosc ca si pe ei tot eu i-am facut... (Darwin a scapat-o p-asta cu extraterestrii, ca nu era la moda pe-atunci.) Asa ca ei cu totii duca-se invartindu-se, care de pe unde au venit fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  18. :)
    Bine, atunci rectific: de un' le exprimi dom'le, că leşin de râs!
    :))))))))))
    Şi zi aşa?! Te-ai înţeles cu Saint Germain?
    Da' 'mnealui ce treabă avea cu situaţia mea? Care situaţie, spune domnia ta, că bătea în albastru spre vânăt. (Sunt înclinată să te cred fiindcă se vedea mai ceva ca la "ochio show" că o cam smântânisem.)
    :))))
    Zici că se cere să facem o operaţie de schimbarea numelui? Implantăm oarece silicoane roz la Blue Freedom şi practicăm o liposucţiune la zonele albastre?
    Bine, o să mă gândesc...
    Ai un umor remarcabil, trebuie să recunosc.

    Cât despre restul discuţiei, ştii prea bine că urmează ca rândul doi să pălmuiască rândul unu... Şi cei ce au tras sforile până acum să fie la rândul lor agăţaţi de sfori.
    Glumim noi, râdem, dar exceptând câţiva cu upgrade-uri, restul or s-o ia de la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  19. Licuriciule de Aur, :)

    Chirurgia plastica e una, dar chirurgia estetica e alta. Chirurgia estetica mai poate fi numita si elastica. Dupa cum ne-a invatat fizica, deformarea, sau in cazul nostru re-formarea, poate fi plastica sau elastica. Dupa operatia plastica nu-ti mai revii, spre deosebire de cea elastica, dupa care totul reintra in normal, fara dificultati.

    Goldenul incepe de la mintea ta. Si este corect sa fie asa, caci mintea ta va recrea realitatea interioara si mai ales pe cea exterioara tie. C-asa am organizat legea firii. Intai isi face aparitia corpul, apoi sufletul si apoi mintea, pana cand, dupa ce ti-ai trait traiul si ti-ai mancat malaiul, procesul va deveni reversibil. Intai pierzi mintea, apoi sufletul iar la urma dispare si corpul, in tarana din care l-am plamadit. Din momentul acela numai Fiului Meu preaiubit, care sunt tot Eu, i-am dat sansa sa se reintoarca in trup, dar i-am daruit unul nou, de Lumina.

    Da, sunt de acord ca randul doi sa-si faca maendrele cu randul unu. Si stii de ce? Pentru ca randul unu va intoarce si obrazul celalalt si totul se va opri aici. Asa cel putin arata in Teoria Mea ce Noua pe care v-am transmis-o prin Fiul Omului. In practica voastra, daca undeva nu se inchide cercul, si nu se va pune punct Legii Talionului, toata lumea va trage palme la toata lumea si asta la infinit si in veacul vecilor.
    Amin

    PS:
    Care fie vorba-ntre noi, nu-i frumos!:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Păi ştiu eu la ce categorie de operaţii intră alea care fac implant de roz şi ablaţie de albastru?
    :)
    Acu' ce să zic, eu sunt paşnică de fel şi dacă ar fi după mintea mea, multe s-ar mai îmblânzi pe lumea asta. Că mie mi-s dragi oamenii şi ştiu că e loc pentru toţi ca să trăiască frumos.
    Dar ce te faci cu cei a căror minte scorneşte numai rele? Că şi din aştia sunt destui.
    :(

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: