STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

sâmbătă, 19 martie 2011

MINUNE mica, mica...

Pune-ti rogu-te castile! 
Cum? N-ai casti? 
Lasa, nu te necaji, ca multa lume n-are si traieste
Merge si-asa...... 
Acum inchide ochii.... relaxeaza-te.... si gandeste-te la Mine.
Da clic!
Face bine la inimioara. 
Asculta-Ma ca sa te ascult! 

15 comentarii:

  1. Mă conformai, cu căşti şi tot dichisul şi... ce să vezi?!
    Balenele din clipul matale se puseră pe conversat cu fluturii mei, cei ce fluturesc la nivelul plexului solar. Fuse gărgăuneală maximă.
    Da', nimic de zis: mi-a plăcut! Şi i-a făcut bine fluturoiului şef, că l-a calmat din zburătăceala lui năucă prin stomacul omului.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Doamne!
    Buna dimineata doamna!

    Frumos daaaaa.... !:)
    Iaca mi-amintesc de Octavian Paler(odihneste-l te rog Doamne, la loc cu verdeata) care zicea ca daca regreta ceva ca pleaca din viata este ca "dincolo" nu mai poate asculta muzica... Doamne e adevarat? E prea multa liniste?

    Stanjenel... :)
    Fluturii tai ce culoare au? Daca ai prea multi... da-mi si mie rogu-te vreo doi-trei, ca uite, a venit primavara si in loc sa-mi fluture si mie plexul, din nefericire mi se falfaie... :))

    Senzatia tebuie sa fie tare placuta. Ceva-ceva despre fluturii din stomac, parca imi mai amintesc de pe vremea cand eram "tanar si la trup curat". Si la suflet bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună dimineaţa,
    :)
    Eu cred că muzica sferelor, cea care se "cântă" dincolo, e mai armonioasă decât muzica pe care o ascultăm aici.

    Danule, fluturii mei sunt coloraţi în nuanţe de albastru (cum altfel?!!).
    :)))))))
    E simplu cu ei, deşi-s magici.Miracolul lor se păstrează cu puţină căldură şi un strop de atenţie. Din puţinul acela ei îşi trag vitalitatea, astfel că ajung să fie cei mai longevivi fluturi din lume.

    Ştiu şi eu? Poate că aş putea convinge pe câţiva din ei să migreze la tine.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  5. acu' ce sa zic?...chiar face bine! chiar si fara casti!...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata Doamne -Doamne !
    Frumusetile pe care ni le dai sa ti le inapoieze inzecit doamnele ce te recunosc , sunt sigur , ca un mare mester al cuvantului dar si al sufletului .Iar noua , pescarilor in ape tulburi , da-ne Doamne limpezimea cugetului tau , ca sa putem vasli mai departe prin hatisurile algelor ce ne potopesc ...Multumescu-ti tie pentru fiecare rasarit frumos si compania-ti de valoare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata Radule, bunule al Meu copil,

    Fiule, cumpara rogu-te trei paini si mergi degraba sambata la balta. Arunca-ti navodul in apa si vei scoate trei pesti. Vezi ca unul dintre ei, cel auriu, este trimis de Mine sa-ti indeplineasca trei dorinte. Stai putin de vorba cu el dar fa-l scapat si trimite-Mi-l inapoi. Ai grija ce-ti doresti cu adevarat si fii dara onest fata de tine insuti, caci nu ceea ce-i vei cere lui ti se va intampla, ci doar ceea ce eul tau profund si sufletul tau curat si nepieritor ravneste in taina.
    :)

    Pe ceilalti doi, fiule, pune-i rogu-te pe jaratic si cheama norodul la ospat. Cu trei paini si doi pesti ai sa saturi tot judetul. Iar in timp ce ei se vor indestula, tu pune-o pe Marioara Tanase sa le cante, spre aducere aminte. Firimiturile care vor cadea de la masa lor si care vor umple cinci cosuri mari, te rog Radule sa nu le arunci, ci da-le cainilor de guvernanti, politicieni si moguli, caci uite bietii de ei, sunt lihniti si hamesiti caci nu nu le mai ajung banii, fala si puterea.

    Iar celor multi si saraci, pune-le rogu-te cate o nuia in mana si invata-i sa pescuiasca, ca Eu le-am dat, vezi bine, dar traista trebuie sa si-o umple singuri.

    In schimbul celor trei dorinte pe care ti le va indeplini pestisorul Meu de aur, fa rogu-te acelasi lucru in fiecare judet, timp de 40 de zile. Numai asa, cu ajutorul tau, voi reusi doua lucrari: sa satur poporul Meu si sa-l invat calea dreapta a belsugului izvorat din truda, si sa-i imbuib pe conducatorii lui pana vor da in apoplexie. :)))))))))))))
    Caci alta cale mai buna de a-i dezvata pe acestia din urma sa nu mai fure cu nemiluita, ci sa fure cu masura, socotesc ca nu exista.

    Iar la Judecata cea din Urma, cand vor sta cu totii, bogati sau saraci, in fata celor noua Porti ale Imparatiei Cerurilor am sa trec pe sub ochii tuturor o cireada de camile, prin urechile acului, si pe toti ii voi lasa sa intre dar pe ei, imbuibatii si viclenii, ba. Vor ramane la poarta noua, ferecata pe vecie, sa se zgaiasca precum viteii, cum saracii pe care i-au furat, i-au mintit si i-au prostit vor intra cu slava pe celelalte opt porti.

    Haide dara sa purcedem la a face impreuna o MINUNE mica, mica.

    Fie-ti viata numai rasarituri frumoase, dupa sufletul tau bun si milostiv, bunule al Meu prieten!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oooooo Doamne ,
    dac-ai sti cat de mult ma bucur de atentia pe care mi-o dai mie, nevrednicul de mine . As vrea ca aceasta dorinta a ta s-o indeplinesc intru totul . Si eu , cum pot , incerc sa insuflu cate ceva din ceea ce m-ai invatat , celor din preajma-mi apropiata . Daca nu reusesc chiar ceea ce-mi propun este din cauza zambetului meu prea larg , ingaduitor dar si sagalnic in acelasi timp. Lumea nu ma ia mereu in serios .:)))))) Si bine face , ca prin exemplul personal , recunosc , nu sunt la inaltimea asteptarilor Tale ! Dar eu sper ca indreptand-mi greselile trecute sa gasesc intelegere si sa capat un mai mare credit in fata celor ce-mi vor cadea in plasa . Le voi obloji sufletele incercate , cum voi sti mai bine si ii voi trimite pe calea deschisa de Tine , prea bunule sfatuitor si prieten deopotriva .

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata , Doamne !
    Pana sa ajunga poporul Tau sa treaca prin urechile acului Tau iti spun o poveste cat se poate de recenta .Dimineata , dupa ce-mi beau o cafea si ma uit ca vitelul la portile Tale si ale sfintilor ce te inconjoara cu iubirea lor , imi fac o plimbare in mars fortat , atat cat ma lasa coxartroza de pe partea stanga , in jurul IOR-ului -prin parcul de o rara frumusete . Fiind atent la tot ce misca in jurul meu , vad doua supuse ale Tale , impresionate pana la lacrimi de ceea ce tocmai li se intamplase . Tocmai asistasera la salvarea unei femei ce se aruncase in apa cu intentii funeste . Biata de ea , suferea ca fiica ii plecase si n-o va mai vedea vreodata . Offf , multa durere in lumea asta . Si ma tot intreb : Tu , prietene , cum rezisti , vazand atat de multa suferinta , sub privirea Ta , atotcuprinzatoare ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Radule, bunul meu pescar incercat,

    Ma simt stanjenit cand aflu aceste lucruri. Desi v-am facut dupa chipul si asemanarea Mea eu sunt Nonuman. CXhipul si asemanarea se refera la scanteia divina pe care am pus-o in voi. Pe de alta parte Radule, Eu am randuit lucrurile in asa fel in Creatia Mea incat, tot ce misca nu mai misca. Ba mai mult! Acolo unde pe un talger al balantei mele am pus iubire nemasurata, pe celalalt talger am facut ca tot ce este viu sa se devoreze unul pe celalalt. Suspinele si soaptele de iubire se amesteca perfect cu strigatele de disperare intr-o melodie Unica, Simfonia Creatiei si Re-Creatiei prin distrugere, permanente. Mai mult nu vreau sa spun...
    :)

    La intrebarea pe care Mi-ai pus-o insa, ma simt incurcat, deoarece am mai multe raspunsuri, cea mai pare parte dintre ele fiind de circumstanta si de conjunctura si, paradoxal, toate adevarate. Adevarul luat in particular insa, cel caree o priveste pe acea femeie este dureros si pentru ea si pentru cine ar dori sa cunoasca algoritmul gandirii Mele. Prefer sa sa ma las justificat de popi, care imbarliga pe toate lumea. Daca printr-un miracol castigi Lozul cel Mare sau da cancerul peste tine, trebuie sa fii fericit, spun ei, si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca te baga in seama si ca ca te afli in planurile Lui...
    :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna dimineata , Doamne-Doamne !
    Tu , cu inteligenta Ta Divina , ne-ai dat lumina ta pentru a ne putea orandui viata cum vom sti mai bine . Nu trebuie sa Te simti stanjenit deloc . In ceea ce ma priveste , sunt lamurit perfect ca mi-ai dat din scateia Ta divina cu care stiu bine ce am de facut . Lupta pe care vrei s-o ducem impotriva celor ce nu le mai ajunge bogatia lumii intregi n-a fost inceputa ieri , alaltaieri . Ea nu-mi da pace demult . Oricat as incerca sa le gasesc o justificare , n-o gasesc ! Fapt pentru care o sa Te rog un singur lucru : sa nu crezi vreodata ca esti singur in demersul Tau .

    RăspundețiȘtergere
  12. Uneori ...am convingerea ca nu esti ce pari a fi , mai Doamne . Pe blogul meu o sa-ti povestesc de ce cred asta . Intr-o joi de dimineata ! ;)))))))
    Sa ai un weekend pe masura dorintei tale . Fa si din ANI o MARIE ...cu alta palarie , lui Gigel usor sa-i fie ! Heheheeeeee
    Multe succesuri !

    RăspundețiȘtergere
  13. Desigur ca nu sunt ce par a fi. Nimeni nu e!
    :))
    Weekend mare si tie Radule.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este , nimeni nu poate fi si bun si harnic si darnic si intelept si iertator ...si drept , in egala masura . In mintea noastra Tu esti perfectiunea insasi , noi Te-am plasmuit cu toate calitatile spre care tindem . Dar , de fapt , ai si Tu vulnerabilitatile Tale ....:)))))))????
    Spune drept !

    RăspundețiȘtergere
  15. Esti ocupat ...
    Ce mai nascocesti ?
    Ori azi ti-ai propus sa ne razi pe toti ?
    Si in cazul tau anul nasterii adunat cu varsta iese 111 ?

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: