STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

duminică, 20 noiembrie 2011

©DIMENSIUNEA A VI-A - DESCOPERIRE ULUITOARE

O DESCOPERIRE SENZATIONALA!
ULUITOR! MERITA CITIT!
Potrivit Парапсихология Басина газета, savantii parapsihotronici rusi de renume mondial, din cadrul Armatei a 14-a, maiorul Emilian Emilianovici Strainov si colonelul r. Svetlana Kadirova, detasati temporar la Laboratorul Psihotronic de Stat (Gasudarstvenoi Psihotronik Laboratior - GPL) de pe langa Institutul de Cercetare a Fenomenelor Complexe din Novosibirsk, dupa o minutioasa munca de cercetare de peste 12 ani, au reusit sa demonstreze ca orice fel de teorie sau informatii ezoterice sau stiintifice, oricat de complexe, pot fi asimilate si intelectate instantaneu de creierul si/sau inima omului, daca sunt transmise pe un suport vocal instrumental, pe frecventa de 3,1416 Hz. Ei au constatat ca la frecvente joase, transferul inforenergetic si asimilarea de tip holografic, a caror matrice se afla in multivers si pe care creierul uman o recunoaste instantaneu in subliminal, este cu 200% mai rapida in varianta descoperita de ei, fata de metodele traditionale de invatare scrisa sau orala, bazate doar pe atentie si memorizare, cazuri in care creierul retinea doar 60% din informatie.

In videoclipul care urmeaza veti putea intelege fara niciun fel de efort DESCRIEREA AMANUNTITA A CARACTERISTICILOR SI A PRODUCERII CURBURII SPATIO TEMPORALE SUB IMPACTUL IUBIRII, IN DIMENSIUNILE A IV-A SI A V-A precum si transformarile fizico-psihice pe care le suporta fiinta umana trezita in drumul ei evolutiv catre A SASEA DIMENSIUNE - cunoscuta in literatura de specialitate ca SIXTH DIMENSION sau HOAX DIMENSION.
Incearca si tu!
Vizionare placuta!

5 comentarii:

 1. In curand n-o sa ne mai strigam in versuri , ci , incantandu-ne , ne vom canta salutul in frecventa de 3,1416 Hz. :)))

  Marite, uneori psalmodiez chiar daca nu am harfa cu cele zece corzi...

  viiiiiiiiseeee plaaaaaaacuuuuuteeeeeee#####

  RăspundețiȘtergere
 2. :))))
  Minunea Mea
  :)
  Zice MURPHY:
  "Daca nu-i poti convinge, incurca-i!"

  RăspundețiȘtergere
 3. Se spune : Rugaciunea facuta din inima atinge vibratii nebanuite de noi . „Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima !
  ( Ieremia 29:13)Este vibratia si depinde si ce cerem in rugaciune este important .

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place cum Dumnezeu face asocieri si se inspira de la copii sai.:)

  RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: