STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

marți, 29 noiembrie 2011

ATENTIE SE INCHID USILE !©

DOAR PENTRU TREZITI

Atentie se inchid usile!

Urmeaza statia "Dimensiunea A Patra " cu peronul pe toate partile!
Calatorii care doresc sa ajunga in statia "Dimensiunea A Cincea" , sunt rugati sa coboare din vagoane si sa mai treaca o viata prin statia de reintrupare "Pamantul Ne Rabda Pe Toti
".
Calatorii care au cumparat bilete de la bishnitari pentru statia "Dimensiunea A Sasea" sunt rugati sa paraseasca incinta si sa mai astepte 1.000 de vieti.

6 comentarii:

 1. Doamne ,
  nu mai excita numarul cuantic de spin ca nu vom mai avea loc pe aici deloc , deloc !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. :)
  ManZeu, te salut cu mare pretuire!
  Asta ar trebui sa devina CAMPANIE PUBLICITARA!
  Poate naivii vor fi scuturati un pic de niscaiva intrebari...
  Poate!

  :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Minunatii Mei copii!
  Fiti binecuvantati!
  V-am pus Degetul Meu Divin pe frunte, si uite acum Mi-l pun si Mie!
  :)))

  Minunatule Radu,
  Cum? Sa ii las pe treziti sa doarma in continuare zici? Sa nu mai tulbur apele si sa-i las sa plece intr-a cincea si a sasea dimensiune? Poate ca ai dreptate, ca prea s-au inmultit...
  :)))

  Minunatule Andrei,
  Am reusit si Eu in sfarsit sa spun mai mult in cuvinte mai putine. Din pacate urechile trezitilor sunt astupate de vorbele bisnitarilor spiritualistici iar ochii le sunt in continuare carpiti de somn deoarece cafeaua inca nu si-au baut-o... Cafeaua insa are improprietatea ca le lasa in gura un gust amar si poate ca ar fi mai bine sa n-o bea...Poate, vorba ta!
  :))

  RăspundețiȘtergere
 4. da' mai stie careva sirul? ca-n preajma aud susoteli ca toti schimba garile dintr-un singur gand...cica le place cu trenu', nu conteaza unde merge.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cu trenul daaaaa.....minunata Mea copila Erys!
  Cu trenul, cu trenul... clasa de lux, baiaramuri, baluri spiritualistice mascate si demascate cu zane, ingerite, arhanghelite, Ileane Cosanzeana, rusalce, Adama, Shetran, conti de Saint-Germain, incapuciati, arhangheli, shambalagii si agarthieni din consilii superioare, andromedieni, sirusieni, balaurieni, coropishnitzieni, cu participarea extraordinara a lui Ramtha cel care l-a ucis pe Dumnezeu si i-a luat locul si serviti exemplar de baphometi in livrele ceaprazuite cu aur, azazeli galonati, michiduti si belfegori....

  Atentie se inchid usile. Definitiv... Urmeaza Centrul Universului cu statia terminala Big-Bang!

  RăspundețiȘtergere
 6. m-ai facut sa rad, zau! nu-i rau ca nu duci lipsa de umor! sa se-nchida usile de tot, Doamne, ca io-s pe peron demult...nici n-am prins trenu', nici nu mai e vreme de vreunul, ma uit si ma gandesc ca poate-mi iau mai bine zborul:)

  RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: