STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

marți, 20 decembrie 2011

IMUNITATE APOCALIPTICA


ROMANI!
NU VA FIE FRICA DE CONSPIRATIA MONDIALA PENTRU CA VOI SUNTETI SCUTITI SI DE APOCALIPSA !

AXIOMA NR.1
Romania este Gradina Maicii Domnului.

AXIOMA NR.2
Shamballa se afla deasupra gradinii, in ea sau sub ea, n-are importanta, dar in orice caz are sapte portaluri.

Romanii scapa de apocalipsa deoarece, chiar daca murdaresc gradina, nu o plivesc si o distrug, totusi vietuiesc in ea. Indiferent ce-i fac ei gradinii, Maica Domnului ii iubeste pe romani. De ce? De-aia!
Diaspora o-mpopistreaza pentru ca n-a mancat salam cu soia! Ba nu, ca si ei sunt tot romani.
Nu, nuuuu...!!! Nu toti romanii scapa de apocalipsa, ci doar cei care huzuresc in Gradina Maicii Domnului. Ba nu, numai ortodocsii! Ba nu, nu toti ortodocsii, ci doar cei care se duc la biserica regulat neregulati, pupa moastele si platesc taxele si acatistele! Ba nu, numai dacomaniacii scapa pentru ca Iisus a fost dac. Si Zamolxe. Si ateii... Ba nu, ateii nu, pentru ca ei nu cred in apocalipsa! Ba da, ca si ei sunt romani! Ba nu, toata lumea moare numai spiritualistii nu, pentru ca ei se alchimizeaza prin iubire si se ridica cu vibratii cu tot in a sasea dimensiune inainte de apocalipsa! Da' de ce numa ei? Pentru ca merita! Ba nu, nu se ridica nimeni intr-a sasea, se duc direct in Shamballa! Iesirea e prin portaluri si numai initiatii, cei care cunosc secretul scapa pe-acolo. Ba nu, tot neamul romanesc scapa de armaghedoane pentru ca romanii sunt cei mai destepti din lume, sunt buricul Pamantului, carevasazica poporul ales. Ba nu! Numai cei care cred in extraterestri, caci navele lor asteapta deja sa ii ia la bord si sunt 25.000.000, le-au numarat americanii.

Asa ca iata, acestea sunt motivele bine argumentate pentru care conspiratia mondiala nu va reusi sa ii extermine pe romani... Ne-am fofilat si de data asta...

Sursa foto: facebook

17 comentarii:

  1. ManZeu, noi, sapiensii, o dam in garda indiferent daca vrem sau nu, dar tu???
    :))
    Sigur ca romanii sunt un popor ales, altfel cum iti explici ca rezista la strans cureaua la nesfarsit?!
    Sigur ca romanii sunt un popor ales, altfel cum iti explici ca rezista unei alte tiranii (cu o alta fata) si-si vede de pork, de beutura si de berfe?!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))
    Ce iute esti multiubitule minunatule copil al Meu Andrei!
    :)
    Pai ce Eu spun altfel? Romanii sunt un neam ales... Pai daca am scapat noi de toti asupritorii de neam de pana acum, n-om reusi noi ca popor, sa scapam si de asupritorii din propriul nostru popor? N-om reusi noi sa-ntoarcem UE cu curu-n sus? :)
    Deocamdata insa se pare ca nu ne pasa, sau daca ne pasa nu reactionam... Este si asta o forma de rezistenta...
    ;)))
    Lasand gluma, da! Suntem niste supravietuitori.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am nimerit. Coincidenta!
    :)
    Dap, suntem supravietuitori... mai cu capul plecat, mai cumorcovu'n cur, mai cu calcat in picioare pe la moashte, mai cu una, mai cu alta... trecura anii peste noi iar frumoasa noastra tarisoara, deocamdata, tot a noastra e.
    (in ghilimele de rigoare).
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Nu e gluma dar e buna, minunata Mea copila Erys!
    Ceea ce se-ntampla e curata babilonie!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doa-mnule, ştii, eu vorbesc/scriu aşa doar după ce am tras la măsea. În cantităţi considerabile.
    Ba nu, atunci sunt foarte hotărâtă. Dar nu-ş ce să aleg. Însă totul e fără dubiu. La fel ca mai sus...
    :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi app, vezi că ai fost deconspirat.
    :))
    Andrew Newberg şi Mark Robert Waldman au scris despre Cum ne schimbă Dumnezeu creierul (editura Curtea Veche, Bucureşti, 2009)
    Cică ăştia doi, care sunt mari specialişti în neuroştiinţe, au pus o grămadă de indivizi la aparatele lor ca să vază pe viu ce se întâmplă în creierul omului atunci când se gândeşte la Dumnezeu. Indiferent de credinţa sau cultul religios de care aparţin.
    Şi ce să vezi???
    Activitatea creierului se modifică considerabil. Pe baza neuroplasticităţii naturale, atunci se formează sinapse noi şi se activează centri care corespund empatiei, toleranţei şi care armonizează emoţiile.
    Ba chiar există un fel de circuit neuronal pe care ei îl numesc al lui Dumnezeu. Se găseşte în cortexul cingulat anterior şi e alcătuit dintr-un tip special de neuroni tineri (au cam 15 mil de ani vechime, spre deosebire de structurile vechi - reptiliene- care au 450 mil ani vechime). Aceştia există doar la om şi la câteva primate. Zice că acest circuit se activează în rugăciune, meditaţie & stuff şi ce crezi că face el? Inhibă activitatea structurii amigdaliene, mai exact temperează frica şi agresivitatea.
    Ce au mai descoperit ei?
    Păi, au mai descoperit că atunci când activitatea din lobii parietali încetineşte (ne amuţesc gândurile, cu alte cuvinte) cei care practică această "tăcere a gândurilor" trăiesc o starea specială în care se simt una cu Dumnezeu, cu universul etc.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    Multiubita si daruita cu har copila a Mea, Nima,
    :)
    Eu sa fiu sincer, nu propun...
    Lumea zice ca: "l'homme propose et Dieu dispose". Cum s-or hotari ei oamenii, ce apocalipsa le trebuie...!? Apai Eu din aceea le dau, fiecaruia dupa asteptarile si nevoile sale sincere sau masochiste...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Vai Minunea Mea, floarea Mea albastra,
    :)
    Mare bucurie Mi-ai facut... Cumparasem cartea acum un an si chiar o incepusem dar, ca majoritatea cartilor Mele, ea sta si M-asteapta cu sufletul la gura, caci toate au lipite pe ele, fara ca sa stie, eticheta de "poate altadata".
    Acum nu mai sunt nevoit sa o citesc caci iata tu Mi-ai redat esentialul. Si ceea ce Mi-ai spus m-a lamurit.. Deci se poate!
    :)
    Multumesc frumos multdaruita cu har copila a Mea!

    :) Si sa stii ca n-am baut 'nica. Nu acum, exclus, ci ieri cand am scris despre imunitatea apocaliptica.

    RăspundețiȘtergere
  9. -Imi place ce povesteste Iris din cartea citita .
    Acum inteleg, chiar daca la "psihofiziologie " era sa-mi bat profesorul ( sau el pe mine :((
    Eu ma chinuiam sa vad, iar el se chinuia cu mine sa o spun ca pe "tatal nostru".
    Plasticitatea sinapselor se prezinta ca o "primenire" permanenta, mai accentuata in anumite conditii. „Solicitarile” repetate cu un anumit ritm ( „de 7 ori in zi Te voi lauda ")si pe o anume perioada ( 40 zile - cat postul mare :)) duc la imbunatatiri evidente ; pe ne/gandite mi se activeaza empatia, toleranta ( tot ce a zis Iris)...traind si acea stare speciala: "Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta şi din tot sufletul tău şi din toată puterea ta şi din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuţi. ...FA ACEASTA SI VEI TRAI."

    - Marite, „apocalipsa” o pot declansa in mine insami ( Doamne iarta !:) Eiiiii, si nu-mi amintesc prea multe din „neuroendocrinologie”, dar cele 7 endocrine ( hipofiza, epifiza, tiroida, timusul, pancreasul, suprarenalele si gonadele)ma duc cu gandul la cele 7 biserici din „Apocalipsa biblica”... E numai o parere!

    Ce-as putea sa propun eu ...Sa ma inveti cum sa FAC ca sa TRAIESC :D

    ( uauuu...m-am imbatat !)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu ziceam de mine cu băutul, nu de domnia ta!
    :)
    Ca să fiu mai explicită, la fel de clar şi limpede iau atunci deciziile, precum e de clar şi limpede că România scapă de Apocalipsă. Sau...nu?!
    :)))))))))))
    Domnia ta a reflectat foarte bine ceea ce gândesc spiritualisticii despre asta. Mai ales cei "obiectivi", cei complet "nepărtinitori", care s-au născut şi/sau trăiesc în acest spaţiu!

    Mă bucur că am fost de folos în privinţa cărţii. Dar, să ştii, eu cred că merită s-o citeşti pen'că acolo's mai multe informaţii interesante decât am prezentat eu. Şi, mai ales, e scrisă după o concepţie ştiinţifică pe care ştiu că o agreezi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nima,
    e adevărat ce spui. Cel puţin aşa au demonstrat nenii care au scris cartea. Ei nu au abordat cercetarea cu intenţia de a demonstra existenţa sau inexistenţa Lui Dumnezeu, ci au studiat creierul celor care aveau diferite experienţe religioase. Şi exact asta au constat: că genul acesta de activitate modifică favorabil funcţionarea unor centri nervoşi, reconfigurează unele structuri şi îmbunătăţeşte starea psihică şi fizică.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am baut un pic ...asa ca sa-mi iau avant si olecuta de curaj ...ca sunt tare mai sfios :) Isis -Iris nu stiu cumsa-ti zic dar ...eu asa am simtit demult : ca Dumnezeu , ori mai bine zis credinta in el , are un fisier separat , dar de la care pleaca toate celelalte . Este un soft special , pe care daca nu ti-l activeaza parintii in copilarie , ti-l activezi singur mai tarziu ..numai daca te duce tartacuta . Daca nu , NU ! Si ramai asaaaa...inactiv spiritualiceste si.. nu e bine ! Eu va doresc sa fi avut norocul variantei 1 ! Ca de nu , accesati cu incredere varianta 2 .Hai pa , ca vine Craciunul !

    RăspundețiȘtergere
  13. Radu,
    :))
    Spune-mi cum îţi este mai la îndemână, că nu-i bai.
    Da, ai dreptate. Este un soft înglobat genetic, ne naştem cu el, însă trebuie activat pentru ca să dea naştere unor atitudini utile. Una din ele ar fi aceea că prin credinţă/convingere poţi realiza lucruri uimitoare pentru tine şi pentru ceilalţi. "Cu credinţa poţi muta munţii..." se spune şi, ulterior, neuroştiinţele au demonstrat că realizarea unor obiective este direct proporţională cu forţa convingerii pe care o ai despre ele. Le crezi realizabile, atunci cresc mult şansele ca să le înfăptuieşti.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)
    Nenii cu pricina nu au descoperit nimic special. Nu cu Dumnezeu e "buba", ci cu "credinta".
    Si nu credinta din punct de vedere religios, ci cu verbul "a crede".
    Cercetologii au descoperit (de parca mai trebuia descoperit, cum ar fi sa descopere roata) ca acest mecanism numit creier este UIMITOR!
    Capacitatea unui om de a face ceva, functie de cum isi apasa "pedalele" neuro este EXTRAORDINARA!
    Nu exista un loc al lui Dumnezeu, pentru ca acel loc poate fi ocupat de catre o sumedenie de zei (cum ar fi de pilda banul, gloria, Dracul etc.) functie de valoarea pe care o da sapiensul.
    Astia de tot scriu carti, dau numa' sferturi de adevar, tocmai pentru a-i lasa pe sapiensi in bezna. Cu cat sunt mai prosti, cu atat mai bine.
    Uitati-va la poporul nord coreean si intelegeti dimensiunea fenomenului "bezna" in tartacuta sapiensului.
    Dumnezeu este o conventie, pana cand sapiensul ii da valoare absoluta.
    Abia atunci locul cu pricina din creieras se activeaza.
    Banul este o conventie, pana cand sapiensul ii da valoare absoluta.
    Abia atunci locul cu pricina din creieras se activeaza.
    :)
    Lucrurile sunt atat de simple, insa ne place sa le dam o doza mare de misticism... reminescenta omului primitiv.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să testez pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatssap +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
    1 Vraja de IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
    3 FRUCLE PANTECULUI
    PROMOVARE 4 VRAJI
    5 PROTECȚIA VRAJILOR
    6 Vraja de afaceri
    7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
    8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

    RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: