STIMATE FANATIC,

Te rog să nu fii necăjit şi să nu-ţi verşi fierea, veninul şi lăturile mentale pe acest blog. Eu, autorul aproape necunoscut al Blogului Lui Dumnezeu, declar că materialele şi comentariile postate nu reprezintă câtuşi de puţin un atac la credinţa în Dumnezeu, ci la unele paradigme sau chiar obiceiuri malformate şi îndoielnice legate de credinţă dar mai ales la acele interpretări ale divinităţii, care frizează patologicul şi tembelismul agresiv. Consider că umorul cu care Dumnezeu l-a dăruit pe om, nu face rău nimanui şi că este un tonic al credinţei. Faptul că încă mai putem să râdem, înseamnă că Dumnezeu ne iubeşte şi că nu ne-a vrut trişti, cu capul în sac şi cu ochelari dogmatici de cal. Eu cred ca viaţa ne-a fost dăruită, nu ca să ne chinuim şi să ne mortificăm trupul şi sufletul spre deliciul popilor, ci ca să ne bucurăm de ea. Tabuurile pe care presupun că intenţionezi să le invoci sunt scornite de minţi umane pentru a pune frâne altor minţi, poate mult mai umane. E greu să domini şi să controlezi fără tabuuri. Frica păzeşte bostănăria. Eu nu cred într-un Dumnezeu mânios, crud şi răzbunator, ci într-Unul iubitor, vesel şi relaxat.


Eu cred că Dumnezeu are umor. Tu ce crezi?


NU-SI IAU FATA DE LA MINE

vineri, 8 ianuarie 2016

TERAPIE CU ÎNGERI PENTRU HEMOROIZI
Terapie cu îngeri pentru hemoroizi.© 
           
            - Sfinte Arsenie Boca, curăţă-mi şi mie colonu’!    
            - Taci! Nu huli! Cum să-ţi facă sfântul aşa ceva?    
          - Păi dacă îl rog, cum să nu mă servească, nu e el Sfântul Ardealului? El poate orice. Pe vremea când trăia putea să treacă şi prin pereţi. Rugăciunea-i rugăciune, are efect, toată lumea ştie. Şi-apoi nici nu-i prea mare lucru pentru el, că doar pune o vorbă bună pe lângă îngeri. Dacă între două rugăciuni mai bei şi câteva damigene de agheasmă mică, se-ntâmplă.         
            - Iar vorbeşti cu păcat? Te bate Dumnezeu. Ce să caute îngerii în colonul tău!?      
            - Cum ce să caute...!? Tu n-ai auzit de terapia cu îngeri!? Sunt buni la toate bolile. Trebuie doar să crezi. Acumaaa... na, sigur, nu se bagă ei chiar pentru oricine. Uite bunăoară, în tratamentul hemoroizilor şi al curăţării colonului cu îngeri, trebuie să intervină cineva mai important, că îngerilor nu prea le plac treburile astea. Acu’ un an l-am rugat pe îngerul meu păzitor, aşa cum m-a învăţat bunica la trei ani: „Înger îngeraşul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, bagă-te-n colonul meu!” 
            - Ce tâmpenii te-a-nvăţat, nu era sănătoasă...! Cum să înveţi un copil asemenea prostii!?         
           - Nu, nuu... ea săraca m-a învăţat rugăciunea corect, doar aia cu colonu’ am pus-o de la mine să văd dacă merge.   
            - Şi? A mers? S-a băgat?       
           - Nu ştiu ce să zic, că n-am simţit nimic, dar ştiu că la urmă puţea ca dracu în jurul meu... de la umărul drept venea mirosul, aşa că m-am rugat de arhanghelu’ Rafael să-mi înlocuiască îngeraşul păzitor de pe umăr cu unul mai curat şi să-mi scoată el însuşi, măcar hemoroizii, dar n-a ţinut. Şi am făcut exact cum scrie la cartea lui Dorin Vertu, l-am invocat, am închis ochii şi am vizualizat o energie verde, aşa cum îi place lui şi-apoi, în capul meu, mi-am infuzat colonu’ cu ea. N-a mers. Am insistat şi am aplicat şi pasul doi:
am pus mâinile ca să vizualizez cum energia lui trece prin palmele mele infuzând locul dureros. N-a mers nici aşa. Atunci mi-am băgat un deget ca să infuzez cu el colonul... Aoleo mamă...!!! Ai de muladhara şi de hemoroizii mei....!!! Dracu’ m-a pus!? Cu ce-am greşit!? Poate că n-am nimerit eu exact nuanţa de verde care-i place lui, poate că nu-i convine să desfunde colonuri sau poate că era chiar înăuntru şi curăţa de zor şi l-am atins cu degetul... nu ştiu, cert e însă că înafară de o durere ascuţită în hemoroizi şi-apoi în creştetul creştetului capului, n-am avut niciun rezultat. Şi-acum îmi ţâţâie curu’ când mă gândesc ce-am putut să-i fac bietului arhanghel! Bine că nu s-a răzbunat. 
            - Vezi, aşa e când devii obez de-atâta spiritualitate. Hrana spirituală prea abundentă în energii, dimensiuni, cuante, portaluri, cursuri, seminarii, conferinţe, cabale, entităţi şi cărţi sfinte devine toxică şi faci hemoroizi. Mai tragi şi-o gură de ether şi ăla eşti! Constipaţia mondială nu-i uşor de suportat. 
            - Aşa-i! Ai dreptate, dar cum mi-e clar: nu toţi îngerii şi arhanghelii au veleităţi de vidanjori. Ca să fii un terapeut căcănar profesionist mai trebuie să-ţi şi placă. Mi-a zis popa Ţăndărică să nu măi deranjez arhanghelii cu prostii, că asta-i treabă de popi, că doar ei au voie să-i manevreze fiindcă au har duhovnicesc şi că oricum, arhanghelu’ Rafael e obraz subţire, nu-i ca mine, obraz gros. Obraz gros, daaaa...!? Biiineeeeee....! Când i-am zis părerea mea despre el şi despre harul lui duhovnicesc de şarlatan muieratic ce este, mi-a retezat-o scurt: „Eşti un idiot. Du-te dracului la biserică, sau mai bine la doctor!”         
            Acuma na, cum să mă duc la doctor, câtă vreme Mandragora de la plafarul de etnobotanice zicea că doctorii te omoară cu zile, că sigur o să-mi recomande medicamentul ăla nou pentru ficat, de-i zice Coliver sau Colivăr şi că mai bine îi dau ei banii, că mă trimite ea la o babă în Gheboaia care mă face bine cu tăciuni. Sincer!? Nu prea mi-a dat inima ghes şi i-am zis Mandragorei să-i spună vrăjitoarei să-şi bage tăciunii undeva. Culmea e că i-a transmis, iar baba m-a blestemat să mi se înmoaie picioarele şi-a trebuit să îl rog frumos pe Ţăndărică să-mi citească moliftele Sfântului Vasile. La urmă, după ce mi-a luat toţi banii şi a văzut că mă strâmb la el mi-a zis „Marş de-aici! Ia patul tău şi umblă!”                       
           Mătănii, rugăciuni, clisme cu agheasmă şi iar mătănii, rugăciuni şi clisme cu agheasmă, uite-aşa am ţinut-o o lună de zile. Asta ca să nu mai zic că am mutat patul prin toată casa şi l-am scos şi prin curte, ba chiar şi după ţigări am fost cu el. Unii ziceau că mi-ar fi văzut poza în ziarul local din Vaidenoi, alţii că aş fi apărut şi la Ştiri... Mi-au bătut în uşă şi Mardare şi infirmierii de la Spitalu de Veseli şi Gogu de la Salvare, da’ ce eram prost să le deschid!? Hmm... m-am chinuit puţin cu clismele, nimic de zis, dar am acum picioare de fotbalist.    
            - Cum...!? Ţi-a recomandat popa Ţăndărică clisme cu agheasmă? Ce-i, satanist...!?           
        - Nu, ferească Dumnezeu, că dacă o făcea îl reclamam la Patriarhie că nu mi-a dat chitanţă pentru molifte. Asta cu clisma mi-a zis-o un terapeut internat la Spitalu’ de Veseli din Gătaia, că zicea el că apa are memorie. Şi nu că zicea el, ci că un om de ştiinţă japonez a făcut avere cu memoria apei. Şi mi-a mai dat şi o veste
şoc!
Cică tocmai ce fusese desfiinţat Ministerul Sănătăţii. Nu că ar fi fost cine ştie ce de capul lui, ci pentru că oamenii de ştiinţă spiritualistică au constat că orice boală se tratează cu apă. Nu mai vezi, nu mai auzi, ai paralizat? Bea apă. Ai cancer, diabet, hepatită, turbare, ciumă, lepră, alzheimer, schizofrenie, ciroză? Bea apă, că se rezolvă. Ai făcut septicemie, peritonită, ţi-a plesnit cordul, fierea sau vreun vas de sânge pe creier? Bea apă! Şi încă ceva, că poate nu ştiai: cică “celulele corpului nostru nu se ating între ele, pentru că înoată în apă, la fel ca şi nervii.”      
           
„Ghii, măi Bator, ghii, măi sărace!“, mi-am zis, a
şa că am cumpărat imediat una din cele cinşpe mii de cărţi scrise Masaru Emoto, în care bătea apa-n piuă cu cristalele de apă şi cu memoria ei ancestrală. Şi în timp ce mă uitam la pozele cu cristalele de apă înjurate, blestemate sau iubite, m-am gândit că din moment ce agheasma este burduşită de Duh Sfânt, apăi atunci ea este cel mai bun remediu pentru colon şi hemoroizi. Aşa că agheasmă mică, agheasmă mare, pac, pac... beam ca la două, trei damigene de apă sfinţită pe zi şi mai făceam şi o clismă de o oră în timp ce beam. E adevărat că am slăbit paişpe chile, că nu mai aveam timp nici să mănânc sau să dorm, în schimb m-am umplut de Duh Sfânt. 
            - Şi?   
            - Şi nimic. Am aflat apoi că nu la arhanghelu’ Rafael, ci la Sfântul Andrei, patronul României, sau la Sfânta Parascheva, patroana Moldovei, sau la Sfântul Arsenie Boca, patronul Ardealului trebuia eu să mă rog, că nu toată lumea divină se bagă la hemoroizi, ci numai patronii geo-politici.  
            - Şi te-ai vindecat?    
            - Nu. Când i s-au scos moaştele la pupat, probabil că hârca era din cale-afară de ocupată şi nu mai prididea, că erau jdemii de oameni la coadă, unul mai nefericit decât altul, care înfulecau de zor sarmalele de la primare şi-i cereau bietei Parascheva maşini, vile, vacanţe în Bali, bărbaţi bogaţi, câştiguri la loterie, televizoare, terenuri, gagici cu cracii lungi, ceasuri de aur, pensii de parlamentari şi câte şi mai câte... Este adevărat că mi-am frecat izmenele în repetate rânduri de racla ei, dar nici asta nu a ajutat. Cât despre sfântul Andrei... nicio nădejde. Am ţinut în braţe crucea lui de la trecerea de nivel cu calea ferată vreo trei zile, până m-a dat Mardare jos de-acolo şi mi-a dat amendă.        
            - De ce te-a amendat?            
            - Pentru blocarea circulaţiei şi tulburarea liniştii publice, că vezi tu, se strânseseră mahalagiii ciopor în jurul meu, ba încă unii veniseră şi cu scăunele şi bidoane de vin de-acasă, iar toţi copiii de pe maidan mă luaseră la ţintă şi aruncau în mine cu roşii şi cu corcoduşe, din mijlocul drumului. Şi Mardare se cinstea cu ei pe rând, râdea cel mai tare, aplauda şi mă arăta cu degetul la toată lumea. Toate bune şi frumoase, dar când şoferii şi gunoierii au vrut să treacă şi n-au putut, şi au început să-i ocărască şi să-i ia la şuturi pe copii - chestie care desigur, i-a deranjat foarte tare pe mahalagii - s-au luat cu toţii la bătaie. Mardare s-a băgat cu pulanul între ei ca să-i despartă dar şi-a luat un levier pe spinare de la un şofer de basculantă căruia îi căzuse basca pe ochi, ceea ce l-a înfuriat atât de tare, încât a scos telefonul şi l-a chemat pe ninjalău. Nu vreau să-ţi povestesc ce a urmat, că ştii şi tu cât de dement de fericit poa’să fie ninjalău’ când e vorba de mardeală.          
            - Şi-acu ce te-ai gândit tu...!? Arsenie Boca ar fi cel mai nimerit.  
         - Păi nu...!? Păi dacă tot îi umple de parale pe toţi neisprăviţii care vând brelocuri, poze, icoane, tricouri, chiloţi, semne de carte şi alte drăcării şi ciumecării chinezeşti cu poza lui, de ce nu mi-ar curăţa şi mie colonu’!? Oameni suntem...

Va urma...      
Text şi colaj foto Dan Ioaniţescu
©
  

19 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. An bun să fie! că Domnul și-a întors fața către mine ; mă primiți de fanatic aicea? ;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Sfintii au umor, dar si lacrimi. Pentru ca-i doare. Presupunand ca celestul tau fund este mai presus decat capul marimii tale, ma gadesc ce aratare esti? Hemoroizii sunt omizi ce-ti crantzane materia cenusie? Materia cenusie iti circula prin colon? Ai devenit scarbos, Doamne! Si eu sunt revotata de fariseismul acestui popor ce vrea sa vina Dumnezeu sa-i faca munca. Dar nici chiar asa...Hazu necazu fac si eu, nonconformista si eu sunt, dar hai sa nu amestecam in acelasi vas curatul cu murdarul. Bleah! Esti scarbos!Ma gandesc de ceva timp sa creez o arma cu ardei iute pentru romani. Indreptata spre fundurile lor pretios asezate in fata calculatoarelor, in timp ce la munca...prea putini. Plec s-o construiesc. Doamne, pregateste scarpiniciul...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :D
   Pentru minţile prea înfierbântate există evident îngeri. Altfel... îngerii au exact acelaşi statut cu Moş Crăciun. Şi cu Ghionoaia. Şi cu Statu-Palmă-Barbă-Cot, călare pe-un iepure şchiop!
   S-auzim de bine!

   Ștergere
 4. Ce sa-i facem, Doamne? Ca eu degeaba vorbesc? Ti-am mai lasat niste comentarii si pe Rodul pamantului. Faptul ca ne contrazicem pe teme ridicole ne face mai liberi? Uita-te in jurul tau si vezi cam ce s-a ales de oameni. Am devenit alergica la toate emisiunile, site-urile si blog-urile cu tema spirituala. Mi-am zis ca, de cate ori voi vedea la TV pe Oreste, Argeseanu, numerologi, astrologi etc, schimb canalul. Acusica, mi s-a defectat TV, asa ca am scapat de-o grija. De sarbatori, eram la tara. Butonand eu si facand slalom printre toate ofertele canalelor, cine-mi iese in cale, pe un post mai obscur? Iaca, Argeseanu! Am vrut sa schimb, dar m-am razgandit. Am aflat astfel ca oferta Cerului nu este prea atragatoare pentru oameni, adica Dumnezeu nu este un bun om de afaceri, ca sa ma exprim asa...Am mai aflat una: ca oamenii au dificultati in a intelege cartile lui Rudolf Steiner din cauza traducerii. A facut el masuratori si asta i s-a aratat...S-a decis sa se ocupe el de niscaiva traduceri mai bune. N-am fost invitata in emisiune, ca i-as fi zis ca orbii sunt orbi, indiferent de limba in care citesc o carte. Totul in jurul nostru este informatie. Totul iti vorbeste, deci si cartile lui Steiner. Dar, daca nu misti un deget pentru rau, ram, copii, animale, adica " aproapele tau" aflat in suferinta, toata informatia din carti o depozitezi in minte, ca un colectionar de antichitati. Pentru ca Sistemul este Viu. Intre om si ceea ce il inconjoara ar trebui sa fie feedback. Iau informatie, dar trebuie sa si dau, daca vreau sa Vad, sa Aud, sa Cred. Noi suntem precum vasele. Cu cat mai multa Lumina avem in noi, cu atat mai mult ni se releva. O gaina care crede ca a fi crestin inseamna a milogi vesnic la Cer, asteptand sa vina Maica sa-i curete gunoaiele din suflet, nu va pricepe nimic din Steiner, chiar daca Argeseanu i-ar traduce-o in chineza. Nici psalmii nu-i pricepe, pentru ca vasul ei are lumina cam pana la....0,01 ml. Este doar un exemplu. Sa ma ierte gaina, ca nu vreau s-o jignesc. Gaina e cuminte. Face oua, cloceste...Rau este cand gainii i se nazare ca-i maestru...:))

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/01/sfanta-flu-flu-si-partenerul-ei-sfantul.html

  RăspundețiȘtergere
 5. Uite, Doamne, sa-ti explic. Cu rabdare, ca la un biet bolnav care e nefericit pentru ca nu mai crede. Daca Mos Craciun nu exista, il inventez eu. Ce ma opreste sa fac asta? Imi plac copiii si mi-as dori sa fie fericiti. Stiu si ce sistem educational le-ar trebui. Unul care sa nu-i indoctrineze, sa nu le spele creierele, sa nu-i egalizeze. Sa nu le taie aripile, sa nu le fure visele. Daca eu sunt empatica, inseamna ca seman cu cineva, nu? Se zice ca fiecaruia dintre noi Dumnezeu ii vorbeste pe limba lui.
  Dumnezeu nu mai poate fi auzit printre atatea stoluri de ciori ce croncane, croncane, ca niste tonomate platite sa faca astrograme, predictii, profetii...Anul trecut, cam pe vremea asta, cascam gura la o doamna Astrolog. Mariana Cojocaru parca o cheama. Ii priveam fascinata andrelele din coc si ma gandeam, ca asa sunt eu, imaginativa, ca andrelele acelea, la o miscare gresita, pot scoate vreun ochi, Doamne fereste! Noroc ca sunt intoarse invers, spre creierul purtatoarei. Incercam sa fac abstractie de vocea croncanitoare, ce dovedeste ca multa trufie este prin sufletul ei. Astrologii se cred atoatestiutori. L-au scos pe Dumnezeu din ecuatie si se joaca cu mintile oamenilor. Nu sufla unul o vorba despre copiii necajiti, ori animalele ciomagite in Romania, bumerang ce se intoarce impotriva noastra. Daca ar spune asta, cine le-ar mai intra in cabinete? Omul ar stii sa " pescuiasca" singur, n-ar mai avea nevoie de astrologi orbi. A prezis ca anul trecut e anul caprei si va fi unul al pacii. Cata pace a fost, am vazut cu totii...Cand nu schimbi nimic in jurul tau, te invarti in cerc pana faci poteca. Iti intra in realitate vesnic aceleasi prbleme si te miri de ce istoria se repeta.
  Ascensiunea este o spirala, nu un cerc inchis. Cand ajungi intr-un punct in care ai gresit, ti se ofera sansa sa-ti repari greseala. Poate fi un om ce are nevoie de ajutor. Poate fi orice...Nu repari, cercul ramane inchis si tu te-nvarti, te-nvati...ca intr-un carusel al groazei, din care nu stii cum sa sari, pentru ca ai ametit. Stii ca eu nu sunt cu dogma.Imi place ezoterismul pentru ca acolo este Adevarul. Nu e nici in guri de popi lipsiti de Har, nici in ciocuri de gaini astrolog. Totusi, preotii au dreptatea lor cand vorbesc impotriva astrologiei, a numerologiei...Nu ca ei ar fi mai breji, in timpurile astea. Astrologii sunt un fel de cronicari care inregistreaza evenimente. Mana care ne poate schimba destinul este mana Lui Dumnezeu. Dar...daca bati la poarta astrologului, a numerologului, a masoneriei, a cursurilor de Cabalah, scoli de scos pe banda orbi, spalati pe creiere, sa nu te astepti ca-ti va deschide usa Dumnezeu. Nu, ti-o va deschide madam Cojocaru, Oreste, Francisc Turcanu, Argeseanu...Poate fi si asta o poarta intermediara. Stai cat stai, casti guram dar problemele tale tot tu trebuie sa le rezolvi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Iaca, asa ma distrez eu prin lumea imaginatiei, ca sa-mi mai treaca de uratul acestei lumi pline de fariseism si dogma:

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/02/metamorfoze.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Domnule Sforaila Ioanitescu, ma bucur ca-ti mai arde inca de ras. Va garantez ca o sa vina un moment in care or sa va inghete ranjetele si o sa va fie foarte rusine. Ti-am vorbit la un moment dat despre Pop, nemernicul care a pus la cale distrugerea Romaniei, energetic. Mi-ai zis ca exagerez eu, ca ala e un pacalici. Nu, nu este pacalici.
  New age= noua eugenie. Nu faci precum fascistii, sterilizari, lagare de concentrare, ci raspandesti cai spirituale mincinoase, astfel incat poporul pe care vrei sa-l distrugi, sa-i iei pamanturile, se autodistruge. De fapt, chiar aceste grupuri din care eu m-am straduit sa-i scot pe naivi sunt lagarele de concentrare. Pui ca paznici si tortionanari cativa cretini pe care i-ai mintit ca sunt rasa pura, ariana, alesi, IO.Tot ei sunt si cei ce propaga minciunile. Cand poporul de orbi a atins o masa critica de specimene proaste care cred ca te indumnezeiesti prin sex, ori repetand ca oile ce behaie la unison o mantra fara niciun efect, devine un popor, ori grup-vampir energetic. Un om singur nu are prea multa putere. Un grup intreg, cand isi propune sa atraga situatii favorabile, fericire, bani, face prapad in matricea tarii in care specimenele tampite au crezut ca sunt alese.
  Normal ca Universul declanseaza un program de distrugere in masa. Este ca in timpul potopului, cand nesimtirea atinsese un grad alarmant, punand in pericol rasa umana. S-a gandit careva dintre voi sa le intrebe pe cele doua gaini tampite, din matriceanoiiromanii, Lucia Dobrea si Lenuta Onofras si pe curcubeicul Gicu Dan si pe ceilalti prapaditi, cine i-a mintit si ce le-au promis? Probabil ca si tie, Ioanitescu, ti-au promis ceva, in schimbul distrugerii nucleului pe care-l construiam pe fb. Sa va fie de bine la toti. Ati bagat dusmanul in casa. Ma indoiesc ca v-ati imbogatit vreunul dintre toti cei ispititi. Ca Iuda, nu mare lucru. Sa vinzi tara urmasilor tai pe promisiunea unui loc intr-un cabinet de terapie, ori pe cateva sticle de bautura, ori pe o tichie falsa de initiat, este ceva...Prostie cu tichie si saracie cu ciucuri. Si milionarii mor...

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca Dumnezeu ar fi ca tine, Dane, si mustele ar face miere, pentru ca tu ai facut un talmes balmes, o amestecatura mizerabila intre ifosele din mintea ta, ifosele celor cu care lucrezi, blasfemie, hula impotriva a tot ce unii dintre noi respectam si iubim. Ati facut un fel de vas in care ati adunat rahatul din mintile si sufletele voastre nespalate, crezand ca sunteti vesnici si atotputernici, ca Dumnezeu nu exista si ca nimeni nu va va judeca. Universul este bine oranduit...Nu credeti ca n-or sa va vina platile karmice. Cine refuza Iubirea si-o manjeste cu gretoseniile scoase din strafundurile subconstientului vostru de impotenti frustrati, o sa aiba parte de legea talionului, legea cauzei si efectului. In Lege nu e mila, pentru ca nici voi n-ati avut mila de copiii lumii abuzati, sodomizati pe altarul lui Anticrist. Se poate spune ca te rogi la Anticrist, potaie care indraznesti sa folosesti numele de Dumnezeu!

  Pentru cei ce doresc sa scape de orbire, postez un mail, ca sa nu mai trebuiasca sa bat inca o data clopote pentru babe surde. Sa fac aceste sinteze ma oboseste foarte rau. Mai fac un efort, poate o mai fi cineva viu printre voi. Ca majoritatea ati facut atata rau, ca sunteti ca si morti, la Dumnezeu  " O sa incerc sa fac o sinteza a timpurilor pe care le traim si a semnelor lor. Vreau sa fii sincer cu mine, te rog, sa-mi spui daca simti ca informatia din mail-urile mele te afecteaza cumva negativ. Cabalistul scorpion mi-a zis ca uneori dormea cate zece ore, dupa ce citea ce-i scriu. Pentru ca informatia mea este curata, foarte concentrata si el avea o multime de blocaje energetice si falsuri induse la cursurile de cabalah. El insusi mi-a zis ca la acele cursuri devii evreu. Sa studiem putin timpurile si profetiile. Marea capcana a fost aceea cu Romania Gradina Maicii Domnului si poporul roman ales. Nu ca n-ar fi posibil, dar noi trebuie sa implinim profetia. Ne sufocam sub gunoaie, copii abandonati, animale abandonate si multa mizerie energetica emisa de romani. Violul este ceva la ordinea zilei la romani. Abuzurile asupra femeilor si copiilor, metoda educativa aplicata de barbati. Carciumile, semintele dracului, presarate peste tot. Injuraturile blasfemiatoare? In loc de buna ziua. Nu stiu sa existe popor care sa injure tot ce este sfant, ca poporul roman. De la asta trebuia inceput. Trebuia sa ne privim asa cum suntem, nu sa ne impopotzonam in niste profetii atat de magulitoare, dar adormitoare. Suntem alesi? Iuhuuuuuu! Nu trebuie sa facem nimic, ca vine Maica Domnului si-o punem la treaba. N-o sa ne murdarim noi unghiutele prin gunoaie, ori muncindu-ne pamantul. Profetiile lui Arsenie Boca s-au implinit deja, din 1990 incoace. Numai cine n-a vrut n-a jefuit acest popor. Tot ce s-a intamplat in ultimii 26 de ani a avut ca scop distrugerea noastra ca popor. Am pus si noi umarul, din plin, la autodistrugere. Coloane de irigatii furate, paduri rase, combinatele duse la fier vechi. Peste un milion de avorturi, in primul an in care Iliescu a dat liber la sex fara masura, fara perdea, fara protectie. Goana dupa banul castigat in occident a avut ca efect distrugerea familiei. Din ce in ce mai multi copii abandonati in maternitati si case de copii. Fetele crescute in aceste case vor avea un instinct matern foarte scazut. Ca puii scosi nu de mama clotza, ci de incubator.

  RăspundețiȘtergere
 9. Profetiile despre isusii mincinosi s-au implinit deja. Sunt o multime care au facut channeling si li s-a spus ca sunt Iisus, ori alesi. Falsii profeti? Plina Romania de ei. Cauta pe net si o sa vezi cate grupuri, site-uri, blog-uri profeteau venirea extraterestrilor sa ne ridice la cer. Au tacut malc, ca pestele, dupa ce unii dintre noi ne-am prins ca umbla cu cioara vopsita. Acum nu mai profetesc, si-au schimbat mastile in patrioti, legionari, pierzatori de vreme, ca darnicia nu-i da afara din casa, sa ajute concret copii, ori animale. O profetie putin stiuta, pentru ca nu se vrea stiuta:" In timpurile din urma vor fi doua strigari din Cer. Una va fi de la Dumnezeu, cealalta de la satana. Multi vor fi amagiti de chemarea satanei, crezand ca este de la Dumnezeu". Cand mi-a citit asta, m-a cuprins frica sa nu ma amageasca celalalt. Cred ca atunci m-am rugat cu ardoare, din inima, sa ma ajute Dumnezeu sa vad limpede. De sase ani de cand activez pe net ii rog pe romani sa treaca la treaba, ca este Armaghedon, iar multe dintre metodele folosite prin grupuri sunt de la diavol. Am dedus ca cele doua chemari din Cer inseamna prin TV si pe internet. Nu stiu pe cati romani am reusit sa-i conving sa fie crestini si-n fapta, nu doar in vorba. Sper ca pe multi...Imi doresc sa se Mantuie cat mai multi romanim sa-si vada greselile si sa le repare.

  RăspundețiȘtergere
 10. A, uitasem profetia cu multe semne si minuni si vindecari facute in numele lui Iisus. M-am gandit la asta, cand am auzit o doamna, Lenuta Onofras, cotcodacind ceva despre un curcubeu pe care si l-a materializat deasupra capului si despre vindecarile miraculoase facute de ea si ceilalti cocobauri din grup. De aceea ma feresc de profetii si lucrez cat pot de mult pentru Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 11. Cand oamenii asculta de animale si le lasa sa lucreze dupa mintile lor, sa nu va mirati ca nu se intampla nimic prin tara asta si prin lume si ca istoria se repeta. Ceea ce se intampla in plan fizic este si rodul muncii pe branci al asa zisilor spirituali. Este ca in Legendele Olimpului, prin grupurile de orbi spirituali: intrigi, invidii, incornorarea partenerilor, egoism, ifose, adica gainareala curata. Murdara, scuzati.

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/tara-poleiului-si-sclipiciului.html  RăspundețiȘtergere
 12. Nu sunt de acord cu acest domn in toate privintele, dar este Om, are creier si are si suflet. Nu este o molusca ce se crede aleasa si s-a apucat sa distruga cu toporul tot astralul Romaniei, pretinzand ca-l construieste. Cand in cap ai doi neuroni, doi neuroni va avea si astralul Romaniei.

  http://www.dela0.ro/matematicianul-florian-colceag-pot-demonstra-ca-dumnezeu-exista-si-actioneaza

  RăspundețiȘtergere
 13. :D
  Gata? Te-ai răcorit îndeajuns?

  RăspundețiȘtergere
 14. Ca sa ma racoresc indeajuns ar trebui sa fiu Acasa,in Cer. Nu printre voi. Sunt de acord cu tine, ca frica pazeste bostanaria, dar nici desantarea, desfraul din grupurile spirituale nu ne duc spre Cer. Si esti primul care ar trebui sa taci si sa repari. Ti-am zis ca ar trebui sa construim un nucleu de treziti. Altfel nu este posibila Schimbarea. Cum vrei sa facem Saltul ca popor pe un nivel de constiinta superior? Tie ti-a venit geniala idee de a-mi baga in nucleu gainile namastiste. Te-am avertizat. Mi-ai distrus munca si tot tu ranjesti? Ce-ai vrut sa dovedesti? Ca ai dreptate si ca nimeni niciodata n-a reusit? Dar Gandhi, Iisus, Mohamed si altii cum au reusit? Esti un mare bou care se crede atoatestiutor. Daca tu esti orb, extirpeaza si ochii celorlalti. Daca tu nu poti zbura, taie si aripile celorlalti. Am venit spre tine pentru ca esti nonconformist si stiam ca niciodata nu voi putea construi ceva durabil cu oile fricoase indoctrinate si spalate pe creiere. Dar se pare ca m-am inselat si in privinta ta. Esti mai orb decat toti orbii. Tu stii dar nu crezi.

  RăspundețiȘtergere
 15. Timpurile cand rahatii f.. in loc sa puta si curvele se dau sfinte si-i mint pe frustratii sexual ca indumnezeirea se face prin sex. Va credeti toti Iisus si Maria Magdalena? Va dau o veste proasta: timpurile s-au schimbat, a patruns suficienta Energie Feminina ca sa puteti evolua si singuri. Cu multa munca, desigur. Si nu cu banii in banci, ca nu se poate si cu Dumnezeu si cu dracu'.

  RăspundețiȘtergere
 16. :)
  Ai o problemă... şi nu e nici vina şi nici problema mea.

  RăspundețiȘtergere
 17. Sărăcuța Maria,habar nu are de glume,crede că tot ce zboară se mănâncă :p

  RăspundețiȘtergere

ADEVĂR GRĂIEŞTE GURA MEA: